Abonamente companii

Servicii medicale decontate

 "Avem tendinta sa ne dorim tot felul de lucruri ca sa putem gusta viata, in loc sa avem grija de viata pentru a putea gusta toate lucrurile."  J. W. Goethe

Infiintat in anul 2001, centrul medical Bio Terra Med a avut, inca de la inceput, ca si principiu calauzitor, oferta unei game variate de servicii de diagnostic si tratament la cele mai  inalte standarde de calitate si profesionalism fara a ignora competitivitatea din punct de vedere al costurilor.

Confirmarea dezideratului de performanta impus a condus, in anul 2006, la extinderea activitatii Bio Terra Med prin deschiderea celui de-al doilea centru medical intr-o zona ultra-centrala a Bucurestiului.

Filozofia Bio Tera Med, aflata la baza intregului sistem de management al calitatii, este  reprezentata de abordarea focalizata pe necesitatile si particularitatile fiecarui pacient pentru a putea oferi solutii medicale optime personalizate, dar si de atitudinea proactiva care ne ajuta sa venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri. 

Desigur, nimic din toate cele de mai sus nu ar fi posibile fara o infrastructura solida, alcatuita din medici cu pregatire profesionala si performante de top, dotarea cu aparatura si echipamente medicale performante si, nu in ultimul rand, calificarea si dedicatia personalului medical de suport.

Confidentialitatea, lucrul in echipa, solicitudinea si continuitatea sunt valorile care sustin eficienta Bio Terra Med si ne permit sa obtinem atat increderea celor care apeleaza la noi, cat si recunoasterea pe piata.