ACUPUNCTURA

“I do acupuncture. Because it really helps. It is the opposite of Botox. Botox blocks, and acupuncture moves.“ – Monica Belluci

Acupunctura

CLICK SI TE PROGRAMEZI ACUM!

LISTA DE PRETURI

Program: 

Luni, Miercuri, Joi – 16:00 – 20:00Consultatie acupunctura – 150 lei

Sedinta acupunctura ace argint – 120 lei

Sedinta acupunctura cu ace din aur (japoneze) – 150 lei

Acele din aur produc efecte mult mai rapide, durata efectelor, in timp, este mai lunga si tratamentul este mult mai putin dureros. Pentru cei nefamiliarizati cu acupunctura – punctele cu blocaje energetice pot durea (o durere mai slaba decat la o injectie obisnuita) cand se introduce acul.

Sedinta moxibustion therapy – 30 lei

Moxa este o planta care se anexeaza acului si careia i se da foc. Caldura preia esenta plantei si o introduce direct in meridianul energetic tratat, grabind vindecarea. Procedura recomandata pentru diminuarea celulitei si echilibrarea zonei tratate.

Sedinta magneti corporali – 8 lei / 1 buc.

Acest tratament foloseste magneti biologici de mare putere (1000 – 1200 de Gauss) pe locul de tratat. Ajuta, impreuna cu nutritia adecvata, fizioterapia, kinetoterapia si masajul terapeuic la o slabire corecta.

Efecte: anticelulitic, tonifiere in profunzime (strat cu strat), deblocare foarte puternica pe punctele puse in cazuri de dureri – articulare sau de coloana si se mai recomanda ca adjuvant in diabet cu polineuropatie.

Se recomanda 3 sedinde pe saptamana timp de minimum 1 luna.

Sedinta magneti cosmetici aur – 80 lei

Se aplica pe fata si gat. Tratamentul are efecte vasculare – ajuta la eliminarea cearcanelor si a pungilor de sub ochi, stimuleaza producerea de colagen si elastina, dezumfla fata si gatul (stewardesele sau persoanele care zboara mult cu avionul, dar si persoanele pasionate de scufundari au cea mai mare nevoie de aceasta terapie). Magnetii trebuie tinuti 10-12 ore, iar procedura este recomandata cel putin de 2 ori pe saptamana, timp de 5 saptamani ca efectul sa dureze pana la cativa ani.

Cercel auricular (piuneza de argint) – 1 buc – 20 lei

Se aplica pe lobul urechii si in fata urechii si ajuta la diminuarea pana la disparitia foamei hormonale, a celei date de stres, taie poftele alimentare de orice fel. Aceasta procedura, combinata cu acele (din aur sau argint), produce efecte mult mai rapid (primele efecte pot aparea cam dupa 2 sedinte), iar acestea sunt complexe. Este un tratament foarte bun pentru persoanele care urmeaza programe prin care urmareesc scaderea in greutate, precum Good Life.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei