0723.341.001

Bine ne-am regăsit în 2019!

01/01/2019 0

Așa…ați pășit cu toții în 2019? 🙂 Bine ne-am regăsit!

Un “Bun venit!” celor care s-au abonat la site-ul nostru în perioada vacanței! Ne bucurăm să vă avem printre noi! 🙂 

Anul trecut a fost unul foarte plin pentru noi toți, așa că ține de fiecare dintre noi să ne uităm în urmă, să învățăm din lecțiile pe care ni le-a oferit pe parcursul celor 365 de zile ale sale și să mulțumim pentru experiențe, pentru că fiecare dintre ele – mai bune sau mai puțin bune – ne ajută să evoluăm. Și tot de fiecare dintre noi ține și felul în care vrem să o facem.

Și, cum nimic nu e perfect în această lume – și ce plictiseală ar fi dacă ar fi totul perfect – ține tot de fiecare dintre noi, avându-ne ca model pe noi – cei de ieri – să depunem toate eforturile să fim mai buni, să pășim în afara zonei de confort, care de multe ori ne face să ne autosabotăm, și să ne depașim propriile limite. 

Și, ca în fiecare an, ne uităm și noi în urmă să vedem ce am realizat, ce putem îmbunătăți, ce trebuie corectat și unde putem adăuga valoare.

Anul acesta, pe 23 martie, vom împlini 19 ani de existență. Nu știm dacă în termeni de timp putem spune dacă e mult sau puțin. Ne dorim să mai fim cel puțin de 19 ori câte 19 ani, însă! 🙂

Știm că nu a fost ușor drumul până aici.

Să dezvolți o afacere medicală pur românească și ea să poată exista doar prin forțele proprii este o continuă provocare, pentru că presiunile vin din toate direcțiile – de la legile care s-au schimbat de atâtea ori în acești 19 ani, la presiunile mediatice venite dintr-o prea mare sete de știri senzaționale sau de scandal și care au lăsat mult prea puțin loc pentru promovarea lucrurilor pozitive care se întâmplă în medicina românească – indiferent că vorbim despre instituțiile de stat sau private, de la faptul că studiile arată un fapt îngrijorător și anume că, pentru români, problema sănătății este undeva pe locurile 19-20 în lista de priorități la faptul că eforturile depuse pentru educarea populației în acest sens sunt eforturi independente care își produc efecte punctuale și limitate, iar aceasta duce la un număr îngrijorător de mare de situații în care medicii nu mai pot face nimic pentru pacienți și, nu în ultimul rând, presiunile venite din partea pacienților – care nu sunt deloc puține și care nu sunt tot timpul justificate.  

Știm că nu a fost ușor drumul până aici, dar știm că l-am parcurs cu credința că putem face în fiecare zi mai mult și mai bine. 

Sigur că am făcut greșeli, că ne-am poticnit, că am avut momente în care nu mai aveam energie și în care ne-am întrebat de ce mai continuăm. Dar toate acestea fac parte din frumusețea oricărui drum asumat pe deplin, precum e al nostru. 

Azi zâmbim când privim în urmă. Ca în fiecare an, în această perioadă suntem în vacanță. Ne reîncărcăm bateriile, ne suflecăm mânecile și, din 7 ianuarie, ne apucăm din nou, serios, de muncă. 

Până atunci le mulțumim colegilor noștri – medici, terapeuți, asistenți medicali, personal administrativ pentru un 2018 în care au depus eforturi uriașe atât profesional cât și uman, căci o echipă se cunoaște nu doar în rezultatele obținute, ci și în viața de zi cu zi în care ne-am fost alături unii altora, fie și numai cu o vorbă bună, cu o încurajare sau pur și simplu cu o îmbrățișare. Le mulțumim tuturor celor care, de-a lungul timpului, au fost parte din echipa noastră, în aceeași măsură. Și le mulțumim deopotrivă, celor care au ales să ni se alăture și celor care au revenit “acasă”. 

Le mulțumim tuturor oamenilor din media românească din televiziuni, radiouri, presa scrisă – online si ofline,  precum si bloggerilor care ne-au susținut în demersurile noastre de a vă informa corect și la timp, pentru că fără ajutorul lor neprețuit nu am fi reușit să ajungem la fiecare dintre voi, dar și pentru că ne-au susținut și ne susțin în continuare în demersurile noastre educaționale. 

Nu în ultimul rând vă mulțumim vouă, zecilor de mii de pacienți care ne-ați ales! Unii dintre voi ne-ați descoperit în urma unor recomandări, alții – accidental, alții ați apelat la noi pentru o a doua opinie, dar toți ați ales să rămâneți alături de noi – unii de la începuturi, alții, pe parcurs. Pentru voi și către voi sunt direcționate toate eforturile noastre, în fiecare zi, precum și toate gândurile noastre bune! Vă suntem recunoscători pentru feedback-urile pe care ni le dați, pentru că ne ajută să corectăm ce este de corectat și de îmbunătățit ce este de îmbunătățit.

Vă mulțumim și pentru mesajele de mulțumire și urările voastre! Nici nu știți ce putere miraculoasă au acestea pentru noi! Ne reîncarcă imediat cu atât de multă energie bună, încât greutățile sau obstacolele pot fi trecute mult mai ușor, iar sufletele ni se luminează. 

Așadar, să-nceapă anul! Suntem pregătiți! 

Noi vă dorim să fiți sănătoși, dragii noștri! În primul rând asta! Dar nu uitați că sănătatea nu este un dat. Trebuie să munciți să o păstrați. 🙂

Vă dorim să aveți puterea și motivația de a vă transforma visele în realitate, să râdeți mai mult, să iubiți mai mult, să dăruiți mai mult și, în aceeași măsură, să primiți mai mult! 

La mulți ani, dragii noștri! Să avem cu toții un 2019 minunat! 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001