Medicină interna, gastroenterologie

Dr. Cristina Olariu

Medic primar medicină internă
Medic primar gastroenterologie
Medic rezident boli infecțioase

Bio Terra Med Grivita

Programează-te acum!


PROGRAMARE ONLINE

LISTA DE PREȚURI


Asistent Universitar la catedra de Semiologie Medicală, catedra de Medicină Internă Ia UMF „Carol
Davila” Bucureşti
Competențe în:
Endoscopie digestivă diagnostică
Ecografie generală

Există oameni care își descoperă menirea de la o vârstă fragedă și toate acțiunile lor, de-a lungul vieții converg către împlinirea acelei meniri. Despre aceștia obișnuim să spunem că, din punct de vedere profesional, sunt niște oameni fericiți.

Este și cazul doamnei doctor Cristina Olariu.

Cum a ajuns, însă, doamna doctor Cristina Olariu la a fi un medic de succes? Cu foarte multă pasiune, cu siguranță cu foarte multă muncă, și nu în ultimul rând, neoprindu-se niciodată din învățat.

Absolventă a Liceului sanitar din Pitești a continuat, firesc, cu Facultatea de Medicină, în cadrul UMF “Carol Davila” din București pe care a absolvit-o în 1996. 10 ani mai târziu devine doctor în științe medicale, după care urmează și masteratul în Managementul Sănătăţii Publice şi al Serviciilor de Sănătate și, în paralel este și Preparator Universitar la catedra de Semiologie Medicală, catedra de Medicină Internă la UMF „Carol Davila” Bucureşti, iar din 2004 este Asistent universitar la aceeași catedră.

A publicat cărțile:

– Tratament şi elemente diagnostice în bolile digestive funcţionale, Ed. Infomedica, 2009
– Semiologie hematologică – note de curs, Ed. Infomedica, 2009
– Infecţia cronică cu VHC – Aspecte evolutive şi terapeutice, Ed. Infomedica, 2008

A fost co-autor în alte 21 de cărți de specialitate și a publicat zeci de articole în prestigioase reviste medicale din țară și din străinătate.

Participă în permanență la reuniuni științifice peste tot în  lume, dornică să împărtășească rezultatele activității sale de cercetare și să învețe.

Este membru al:

  • Colegiul Medicilor din România
  • Societăţii Române de Gastroenterologie
  • Societăţii Române de Endoscopie Digestivă
  • European Association for the Study of the Liver (EASL)

CV-ul doamnei doctor Cristina Olariu este, cu siguranță, unul impresionant, iar noi am încercat să vă arătăm, pe scurt, ce transformă un om obșinuit într-un medic de succes.

Și pentru că tot am vorbit de succes, trebuie să vă spunem că acesta este confirmat și de pacienții care îi calcă pragul cabinetului, la centrul medical Bio Terra Med Grivița. În primul rând pentru că atenția la fiecare mic detaliu din starea pacientului o face să cerceteze totul până la cel mai profund nivel, astfel încât să se asigure că diagnosticul și tratamentul sunt cele mai potrivite și în al doilea rând pentru că explică fiecărui om în parte pe înțelesul său.© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei