Endocrinologie

Dr. Andreea Suvoiala

Medic specialist

Competente: Ecografie endocrina

Dr. Andreea Suvoiala este medic specialist Endocrinologie cu competenta in ecografie endocrina.

Dr. Andreea Șuvoială a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București și a urmat rezidențiatul în Endocrinologie la Institutul C. I. Parhon din București.


Arii de competență:

– ecografie tiroidiană

– Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry)

– managementul obezității la adulți și copii

– consiliere nutrițională în sarcină și alăptare

De asemenea, doamna Dr. Andreea Șuvoială este unul dintre inițiatorii și coordonatorii programului “Good life” – singurul program medical integrativ de sănătate, nutriție și frumusețe din România.

În general, pacienții care intră în cabinetul meu, vin cu niște seturi de convingeri și credințe foarte puternice legate de afecțiunile pe care le au sau, mai degrabă, pe care cred că le au. Investesc, în primul rând, în relația cu ei, fac pași mici, pentru că rareori ei văd că funcționarea deficitară a unei glande endocrine vine ca urmare a unui stil de viață necorespunzător. Și atunci, schimbările pe care le propun eu trebuie să fie naturale, firești. Cred cu tărie în acest program pe care îl dezvoltăm, pentru că doar o abordare interdisciplinară poate produce cele mai bune rezultate pe termen lung.© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei