Endocrinologie

Dr. Andreea Suvoiala

Medic specialist

Competente: Ecografie endocrina

Dr. Andreea Suvoiala este medic specialist Endocrinologie cu competenta in ecografie endocrina.

Dr. Andreea Suvoiala a absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti si a urmat rezidentiatul in Endocrinologie la Institutul C. I. Parhon din Bucuresti.


Arii de competenta:

– ecografie tiroidiana

– Certified Clinical Densitometrist de catre ISCD (International Society of Clinical Densitometry)

– managementul obezitatii la adulti si copii

– consiliere nutritionala in sarcina si alaptare

De asemenea, doamna Dr. Andreea Suvoiala este unul intre initiatorii si coordonatorii programului “Good life” – singurul program medical integrativ de sanatate, nutritie si frumusete din Romania.

In general, pacientii care intra in cabinetul meu, vin cu niste seturi de convingeri si credinte foarte puternice legate de afectiunile pe care le au sau, mai degraba, pe care cred ca le au. Investesc, in primul rand, in relatia cu ei, fac pasi mici, pentru ca rareori ei vad ca functionarea deficitara a unei glande endocirne vine ca urmare a unui stil de viata necorespunzător. Si atunci, schimbarile pe care le propun eu trebuie sa fie naturale, firesti. Cred cu tarie in acest program pe care il dezvoltam, pentru ca doar o abordare interdisciplinara poate produce cele mai bune rezultate pe termen lung.© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei