Endocrinologie

Dr. Andreea Șuvoială

Medic specialist
Andreea Suvoiala medic endocrinolog
Endocrinologie și Nutriție

Dr. Andreea Șuvoială

Bio Terra Med Grivița – consultații decontate CNAS și consultații cu plată

Bio Terra Med Negulici – consultații cu plată


LISTA DE PRETURI
Competențe:
Ecografie endocrină
Nutriție


Dr. Andreea Șuvoială a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București și a urmat rezidențiatul în Endocrinologie la Institutul C. I. Parhon din București.


Arii de competență:

– ecografie tiroidiană

– Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry)

– managementul obezității la adulți și copii

– consiliere nutrițională în sarcină și alăptare

De asemenea, doamna Dr. Andreea Șuvoială este unul dintre inițiatorii și coordonatorii programului “Good life” – singurul program medical integrativ de sănătate, nutriție și frumusețe din România.

În general, pacienții care intră în cabinetul meu, vin cu niște seturi de convingeri și credințe foarte puternice legate de afecțiunile pe care le au sau, mai degrabă, pe care cred că le au. Investesc, în primul rând, în relația cu ei, fac pași mici, pentru că rareori ei văd că funcționarea deficitară a unei glande endocrine vine ca urmare a unui stil de viață necorespunzător. Și atunci, schimbările pe care le propun eu trebuie să fie naturale, firești. Cred cu tărie în acest program pe care îl dezvoltăm, pentru că doar o abordare interdisciplinară poate produce cele mai bune rezultate pe termen lung.


Membra a:
– Societății Române de Endocrinologie
– Societății Române de Psihoneuroendocrinologie

De asemenea, doamna Dr. Andreea Șuvoială este unul dintre medicii coordonatori (nutritie) ai programului Good Life.PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Andreea Șuvoială.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Dr. ANDREEA ȘUVOIALĂ

Average rating:  

 1 reviews

by mihaela brinzoiu on Dr. ANDREEA ȘUVOIALĂ
multumiri!
Ați fost mulțumit(ă) de calitatea actului medical?: da
Ați fost mulțumit(ă) de felul în care medicul a comunicat cu dvs.?: da
Recomandați?: bucuresti

Desi nu credeam, mi-am atins scopul pentru care m-am inscris in programul “Good Life” si asta datorita colectivului de specialisti care m-au sustinut si indrumat. Un rol important in reusita mea a avut-o doamna dr. Andreea Suvoiala, care cu rabdare si tact m-a invatat sa imi schimb obiceiurile alimentare si sa descopar ca si alimemtele de regim au gust. Multumesc doamna doctor!© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei