Endocrinologie | Nutriție

Dr. Andreea THEODORU

Medic specialist

Dr. Adreea Theodoru medic specialist Endocrinologie, Nutriție

BIO TERRA MED GRIVIȚA

 Consultații decontate CAS | Consultații cu plată

BIO TERRA MED PRIMĂVERII

Consultații cu plată

Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Abonează-te la canalul nostru de YouTube!

BLOG DE SĂNĂTATE

Dr. Andreea Theodoru a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. Apoi a urmat rezidențiatul în Endocrinologie la Institutul C. I. Parhon din București.

S-a alăturat echipei de Endocrinologie a centrului nostru medical în anul 2016.

Îmi doresc ca pacientul să fie un partener activ în stabilirea diagnosticului și al planului de tratament. Pentru a putea atinge acest obiectiv încurajez pacienții să își cunoască și înțeleagă corpul și suferința și să comunice medicului temerile, nelămuririle și preferințele legate de evoluția bolii și opțiunile terapeutice. Un pacient corect informat, încrezator în relația medic-pacient este întotdeauna un pacient cu rezultate mai bune.

Dr. Andreea Theodoru – Arii de competență:

  • Diagnosticarea și urmărirea pacienților cu boli endocrinologice cronice

  • Ecografie tiroidiană

  • Interpretare DXA, prescriere tratament și urmărirea pacienților cu osteoporoză

  • Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry)

  • Consiliere nutrițională pentru adulți și copii cu obezitate

  • Consiliere nutrițională în sarcină și alăptare

  • Consiliere nutrițională și dietetică pentru un stil de viață sănătos

De asemenea, prin programele personalizate de Nutriție pe care le realizează pentru persoanele

 • supraponderale
 • normoponderale
 • subponderale

reușește de fiecare dată să obțină rezultate spectaculoase și contribuie la schimbarea fundamentală a stilului de viață al acestora.

În general, pacienții care intră în cabinetul meu, vin cu niște seturi de convingeri și credințe foarte puternice legate de afecțiunile pe care le au sau, mai degrabă, pe care cred că le au. Investesc, în primul rând, în relația cu ei, fac pași mici, pentru că rareori ei văd că funcționarea deficitară a unei glande endocrine vine ca urmare a unui stil de viață necorespunzător. Și atunci, schimbările pe care le propun eu trebuie să fie naturale, firești. Cred cu tărie în acest program pe care îl dezvoltăm, pentru că doar o abordare interdisciplinară poate produce cele mai bune rezultate pe termen lung.

Dr. Andreea Theodoru este membră a:


– Societății Române de Endocrinologie
– Societății Române de Psihoneuroendocrinologie

Mihaela Brînzoiu
Mihaela Brînzoiu
Read More
Deși nu credeam, mi-am atins scopul pentru care m-am înscris în programul GOOD LIFE și asta datorită colectivului de specialiști care m-au susținut și îndrumat. Un rol important în reușita mea l-a avut doamna dr. Andreea Șuvoială (n.r. actualmente Theodoru) care, cu răbdare și tact m-a învățat să îmi schimb obiceiurile alimentare șă să descopăr că alimentele de regim au gust. Mulțumesc, doamna doctor!
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ! Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim. Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Andreea Theodoru.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. ANDREEA THEODORU
Average rating:  
 1 reviews
by mihaela brinzoiu on Dr. ANDREEA THEODORU
multumiri!

Desi nu credeam, mi-am atins scopul pentru care m-am inscris in programul "Good Life" si asta datorita colectivului de specialisti care m-au sustinut si indrumat. Un rol important in reusita mea a avut-o doamna dr. Andreea Suvoiala, care cu rabdare si tact m-a invatat sa imi schimb obiceiurile alimentare si sa descopar ca si alimemtele de regim au gust. Multumesc doamna doctor!

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei