Ecoterapie, Ecografie

Dr. Cornel Lungu

Medic primar medicină generală
Dr. Cornel Lungu - Ecoterapie

Bio Terra Med Grivita

Programeaza-te acum!


PROGRAMARE ONLINE

LISTA DE PREȚURI


Competente: Ecografie generala

Dr. Cornel LUNGU este singurul medic acreditat sa trateze – IN EXCLUSIVITATE in tarile Europei de Est – prin ECOTERAPIE, fibroadenoamele la san si nodulii benigni preponderent solizi de tiroida.


Dr. Cornel Lungu a absolvit cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF „Carol Davila”, și a dobândit competențe în domeniul ecografiei urmând numeroase cursuri și stagii de pregătire în domeniu.

În anul 2010, dr. Cornel Lungu a obținut, la Chongqing, China, atestarea ca specialist HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) nivel C.

Între 1996 și 2008, dr. Cornel Lungu a fost șeful laboratorului de ecografie din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, efectuând toate tipurile de ecografii, de la cele mai simple, la cele mai complexe: abdominale, părți moi, Doppler cerebral, periferic și de vase abdominale, musculoscheletale, endocavitare, obstetricale, cu armonică de contrast, și laparoscopice.

Membru al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB), dr. Cornel Lungu deține, încă din anul 1998, atestatul „Advanced” al Societății Europene de Ultrasonografie (EUROSON) și atestatul WSUMB (World Societes of Ultrasound in Medicine and Biology).

De asemenea, conform criteriilor de clasificare profesională în ultrasonografie a membrilor Societății Europene de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, dr. Cornel Lungu a dobândit nivelul II de practică ecografică (Advanced) cu peste 100.000 de ecografii efectuate până în prezent.

Dr. Cornel Lungu a participat cu lucrări la diferite congrese și simpozioane din țară și din străinătate, fiind, de asemenea, co-autorul unor articole și lucrări apărute în publicații de specialitate.© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei