fbpx


Ecoterapie, Ecografie

Dr. Cornel Lungu

Medic primar Medicină Generală
Echipa - Dr. Cornel Lungu - Ecoterapie
Bio Terra Med Grivița

Dr. Cornel Lungu

Medic primar
Head of Echotherapy Department


LISTA DE PREȚURIProgramare Dr. Cornel Lungu
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.
Competențe: Ecografie generală, Ecoterapie

Dr. Cornel Lungu este singurul medic acreditat să trateze – ÎN EXCLUSIVITATE în țările Europei de Est – prin ECOTERAPIE, fibroadenoamele la sân și nodulii benigni preponderent solizi de tiroidă.


Dr. Cornel Lungu a absolvit cursurile Facultății de Medicină Generală din cadrul UMF „Carol Davila”. A dobândit, de asemenea, competențe în domeniul ecografiei urmând numeroase cursuri și stagii de pregătire în domeniu.

În anul 2010, dr. Cornel Lungu a obținut, la Chongqing, China, atestarea ca specialist HIFU (High Intensity Focused Ultrasound).

Între 1996 și 2008, dr. Cornel Lungu a fost șeful laboratorului de ecografie din cadrul Spitalului „Prof. Dr. Agrippa Ionescu”. Aici a efectuat toate tipurile de ecografii, de la cele mai simple, la cele mai complexe:

  • abdominale,
  • părți moi,
  • Doppler cerebral, periferic și de vase abdominale, musculoscheletale, endocavitare, obstetricale, cu armonică de contrast, și
  • laparoscopice.

Este membru al Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie (SRUMB). Dr. Cornel Lungu deține, încă din anul 1998, atestatul „Advanced” al Societății Europene de Ultrasonografie (EUROSON) și atestatul WSUMB (World Society of Ultrasound in Medicine and Biology).

Conform criteriilor de clasificare profesională în ultrasonografie a membrilor Societății Europene de Ultrasonografie în Medicină și Biologie, dr. Cornel Lungu a dobândit nivelul II de practică ecografică (Advanced) cu peste 100.000 de ecografii efectuate până în prezent.

Dr. Cornel Lungu a participat cu lucrări la diferite congrese și simpozioane din țară și din străinătate. Este, de asemenea, co-autorul unor articole și lucrări apărute în publicații de specialitate.

În anul 2018 Dr. Cornel Lungu a fost key speaker la Congresul international HIFU, alături de 2 dintre cei mai mari specialiști HIFU la nivel global.

Have been diagnosed with thyroid nodule(s) and/or breast fibroadenoma? Echotherapy might be the best solution for you. Medical doctors use to call it “the gentle alternative to surgery”.Echotherapy is the only non-invasive treatment for benign thyroid nodules and breast fibroadenoma.

Ecografia hepatică cu elastografie este metoda care evaluează neinvaziv gradul de elasticitate a ficatulul și, în acest fel, înlocuiește puncția hepatică.Este utilă în aprecierea gradului de fibroză și este acceptată ca alternativă la puncția hepatică.

Ecoterapia este tratamentul cu tehnologia HIFU dedicat EXCLUSIV nodulilor tiroidieni și fibroadenoamelor la sân. De asemenea este singurul tratament neinvaziv. Citește mai multe detalii în articol.


PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul „Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul „Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Dr. Cornel Lungu.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Dr. CORNEL LUNGU

Average rating:  

 1 reviews

by puiu on Dr. CORNEL LUNGU

Multumesc si pe aceasta cale domnului doctor Lungu Cornel. Profesionalism, comunicare, incredere. devotament, realizare.Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei