Endocrinologie

Dr. Daniel Mihai

Medic primar

Competente:
Ecografie endocrină
Puncție biopsie cu ac fin a nodulilor tiroidieni ghidată ecografic
Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry)
Echipa - Dr Daniel Mihai - Endocrinologie
Bio Terra Med Grivița

Dr. Daniel Mihai

Medic primar


LISTA DE PREȚURIProgramare Dr. Daniel Mihai
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.


Articole Dr. Daniel Mihai


Puncția aspirativă cu ac fin în diagnosticul și tratamentul nodulilor tiroidieni
Endocrinologie - noduli tiroidieni - punctia aspirativa cu ac finDr. Daniel Mihai este absolvent al Facultății de Medicină Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” din Iași, cu media 9.97. Urmează apoi pregătirea în cadrul rezidențiatului în endocrinologie în perioada 2008-2012 la Institutul Național de Endocrinologie București, sub îndrumarea Prof. Dr. Corin Badiu. A promovat examenul de medic specialist endocrinolog în octombrie 2013, cu nota 9.86. În anul 2019 a promovat examenul de medic primar cu nota 9.66.

Arii de interes medical:

Dr. Daniel Mihai a dobândit o experiența profesională deosebita prin îngrijirea directă a pacienților cu patologie tumorală hipotalamo–hipofizară, noduli tiroidieni și disfuncții tiroidiene, tulburări menstruale și ovar polichistic, infertilitate de cuplu, tulburări de menopauză și osteoporoză, obezitate și complicațiile ei, hipertensiunea de cauza endocrină, tumori suprarenale, tumori neuroendocrine, hiperparatiroidism primar și secundar, tulburări de creștere si pubertate.

De asemenea, Dr. Daniel Mihai are o experiență vastă în ecografie tiroidiană prin efectuarea unui număr de peste 300 ecografii lunar în Institutul Național de Endocrinologie “C.I.Parhon” din București la pacienti cu patologie tiroidiană diversă: noduli tiroidieni, cancer tiroidian, tiroidită autoimună și adenopatii cervicale.

Nu în ultimul rând, domnul Dr. Daniel Mihai este unul dintre cei mai experimentați medici  în efectuarea de puncții cu ac fin a nodulilor tiroidieni.

Cursuri postuniversitare: 

  • Certified Clinical Densitometrist de către ISCD (International Society of Clinical Densitometry)
  • Curs avansat de ecografie cervicală și proceduri asistate ecografic, American Association of Clinical Endocrinologists, Institutul National de Endocrinologie “C. I. Parhon”, București

Membru al următoarelor societăți medicale:PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Dr. Daniel Mihai.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Dr. DANIEL MIHAI

Average rating:  

 0 reviewsI LIKE BIO TERRA MED – Facebook

Facebook Pagelike Widget

I LIKE ECHOTHERAPY (ETREEC)

Facebook Pagelike Widget

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei