fbpx


Oftalmologie

Dr. Radu Malciolu

Medic specialist
Echipa - Dr. Radu Malciolu - Oftalmologie
Bio Terra Med Grivița

Dr. Radu Malciolu

Medic specialist

Programare Dr. Radu Malciolu
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Lista de prețuri


Dr. Radu Malciolu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Generală și s-a specializat în Oflamologie.

De asemenea, dr. Radu Malciolu este certificat internațional de către International Council of Ophthalmology și un membru activ al comunităților științifice naționale și internaționale la care participă cu lucrări proprii extrem de apreciate.

Provenit dintr-o familie cu o bogată tradiție în medicina românească, dr. Radu Malciolu, deși face parte din generația tânără, iar notele obținute în facultate și, mai târziu, la toate examenele susținute pe parcursul specializării îi deschid toate drumurile către oricare țară din lume, nu s-a alăturat trendului de a pleca din țară.

Sigur că mi-ar fi și mai ușor și mai bine dacă aș pleca în altă țară, dar cred cu tărie că e mai mare nevoie de mine aici, că aici pot face mult mai multe lucruri. Știu că drumul ales nu va fi unul ușor, ci unul plin de provocări din toate punctele de vedere, dar, cu siguranță mulțumirea pe care o voi avea în momentul în care mă voi uita ce am lăsat în urma mea este un lucru pe care nu cred că l-aș putea obține în altă parte. 

Începând din primăvara anului 2018, dr. Radu Malciolu a acceptat să se alăture echipei noastre medicale.

Îl puteți găsi la Bio Terra Med Grivița, unde vă puteți face programări pentru consultații și tratamente.

De rețint faptul că puteți opta pentru 

  • consultatii oftalmologice decontate CAS sau
  • consultații plătitePĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Dr. Radu Malciolu.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Dr. RADU MALCIOLU

Average rating:  

 0 reviewsI LIKE BIO TERRA MED – Facebook

Facebook Pagelike Widget

I LIKE ECHOTHERAPY (ETREEC)

Facebook Pagelike Widget

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei