fbpx


Psihiatrie

Dr. Roxana Mischianu

Medic primar
Echipa - Dr. Roxana Mischianu - Psihiatrie
Bio Terra Med Grivița

Dr. Roxana Mischianu

Medic primar

Programare Dr. Roxana Mischianu
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

LISTA DE PRETURI


Supraspecializari in medicina sexuala si psihoterapie


Dr. Roxana Mischianu este absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și  are o experiență profesională de peste 30 de ani în domeniul psihiatriei.

Din anul 1990 lucrează în Ambulatoriul Spitalului Colentina, iar din anul 2002 s-a alăturat echipei centrului medical Bio Terra Med.

Și-a obținut supraspecializări în medicină sexuală și psihologie, reușind astfel să-și lărgească paleta de acțiune profesională și să vină în ajutorul mult mai multor pacienți.

Servicii medicale:

  • Consultaţie psihiatrie – evaluare diagnostică, evaluare terapeutică
  • Şedinţă de psihoterapie cognitiv-comportamentală în special pentru depresie uşoară sau medie; tulburări anxioase (atacuri de panică, anxietate generalizată, tulburare obsesiv-compulsivă, agorafobie, fobie socială)
  • Şedinţă de psihoterapie interpersonală în special pentru depresie uşoară sau medie
  • Consultaţie sexologie – evaluare diagnostică pentru tulburările de dinamică sexuală la femei şi la bărbaţi, evaluare terapeutică
  • Terapie pentru tulburările sexuale – terapie individuală, terapie de cuplu, terapie sexuală.

Este un membru activ al comunității medicale internaționale, participând cu comunicări la numeroase congrese și simpozioane. De asemenea, implicarea sa numără și peste 50 de studii clinice, precum și participarea, ca speaker, la  diferite conferințe și simpozioane.

Pentru că partea de prevenție, dar și comunicarea cu oamenii i se par esențiale, doamna Dr. Roxana Mischianu participă în mod constant, ca invitat, la emisiuni de radio și televiziune pe teme specifice.
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Roxana Mischianu.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

Dr. ROXANA MISCHIANU

Average rating:  

 0 reviewsI LIKE BIO TERRA MED – Facebook

Facebook Pagelike Widget

I LIKE ECHOTHERAPY (ETREEC)

Facebook Pagelike Widget

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei