Recuperare medicala – KINETOTERAPIE

MIHAELA BERESCU

Kinetoterapeut
Kinetoterapeut Mihaela Berescu

Kinetoterapeut

Mihaela Berescu

Bio Terra Med Negulici


LISTA DE PREȚURI


Kinetoterapie

Programare rapidă
Mihaela Berescu

Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.


BTM Negulici

Click pe hartă pentru mărire.
Mihaela Berescu este Kinetoterapeut cu o experiență de peste 15 ani în domeniul recuperării medicale.

Dorința de a îi ajuta pe cei din jurul meu și înclinația spre latura medicală m-au determinat să urmez această profesie pe care o practic cu mult drag și implicare.

Pasiunea pentru acest domeniu se reflectă în maniera empatică și responsabilă adoptată în lucrul cu fiecare pacient în parte. 

Mereu dornică de găsirea de soluții variate și totodată specifice nevoilor fiecărui pacient, kinetoterapeutul Mihaela Berescu a primit de-a lungul timpului feedback-uri pozitive din partea pacienților săi. Acest lucru a stimulat-o permanent ca, pe lângă practică, să continue să studieze și să-și îmbogățească metodele de lucru cu noi tehnici și abordări terapeutice. 

Feedback-ul cel mai des primit de la persoanele cu care am lucrat în sala de recupare se referă la capacitatea mea de a stimula fiecare persoană să își găseasca puterea, motivația și determinarea de a susține un program de recuperare medicală până la capat. Reușesc să stimulez pacientul să vizualizeze și să creadă în reușita recuperării lui și îl impulsionez pentru un efort susținut, necesar atingerii rezultatelor maxime în recuperare.

Atenția la detalii și ambiția kinetoterapeutului Mihaela Berescu au favorizat obținerea rezultatelor așteptate deopotrivă de pacienți și familiile acestora.

Cred că și faptul că sunt mama a trei copii aduce un plus în relaționarea cu micii mei pacienți cât și în comunicarea eficientă cu părinții acestora.

Kinetoterapeut Mihaela Berescu – SPECIALIZĂRI:

 • Copii
  • Kinetoterapie pediatrică de prevenție și de stimulare a creșterii și dezvoltării armonioase prin corectarea atitudinilor postulare deficitare
  • Kinetoterapie pediatrică de recuperare a diferitelor afecțiuni ortopedice, ortopedico-traumatice și neurologice
 • Gravide
  • Programe de stimulare musculo-scheletale în vederea susținerii sarcinii și a nașterii
  • Refacere post-partum
 • Adulți 
  • Recuperare post traumatică, pre și post operator
  • Tratamentul și prevenția afecțiunilor profesionale
  • Recuperare afecțiuni ortopedice, ortopedico-traumatice
  • Recuperare afecțiuni neurologice
  • Recuperare afecțiuni reumatologice
  • Întreținere corporală adulțiPĂREREA DUMNEAVOASTRĂ CONTEAZĂ!

Vă rugăm să dați click pe butonul “Create your own review”, răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Mihaela Berescu.

Submit your review
1
2
3
4
5

Submit

     

Cancel

Create your own review

MIHAELA BERESCU – KINETOTERAPEUT

Average rating:  

 0 reviews© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001