Îndepărtarea tatuajelor cu laserul ND-Yag Pico

14/02/2020 0
Indepartarea-cu-laser-a-tatuajelor.jpg
Îndepărtarea tatuajelor cu laserul ND-Yag Pico se poate face acum și la Bio Terra Med Negulici, de către Dr. Iulia Panțuru.
Laserul ND-Yag Pico este unul dintre cele mai puternice lasere din România pentru îndepărtarea tatuajelor, piața fiind dominată de laserele nano.
Denumirile de “nano” și “pico” vin de la nanosecunde și, respectiv, picosecunde. Asta înseamnă că energia este livrată în timp foarte scurt, scăzând semnificativ riscul de arsură și cicatrice. De aceea, el este, în același timp, mult mai eficient.

De câte ședințe este nevoie pentru îndepartarea cu laser a unui tatuaj?

Numărul de ședințe necesare este înjumătățit față de laserele ce livrează energia în nanosecunde. Sunt necesare mai multe ședințe, în medie între 2 și 6. Acestea se realizează la un interval de 30-45 de zile, în funcție de:
  • culoarea tatuajului,
  • adâncimea la care a fost bătut,
  • pigmentul folosit și
  • gradul de sensibilitate al pielii pacientului.

Ce trebuie să mai știi despre îndepărtarea cu laser a tatuajelor ?

De asemenea, tratamentul este mult mai ușor tolerat de pacient în ceea ce privește disconfortul resimțit. La nevoie se poate aplica o cremă anestezică înainte de procedură.
În timpul tratamentului se urmărește sfărâmarea pigmentului de cerneală în particule foarte mici. Astfel, acestea sunt metabolizate (eliminate) de organism mai rapid și mai ușor.
Îngrijirea post intervenție se face cu o cremă reparatoare recomandată de medic, până la căderea crustelor. 
Dacă dorești să-ți scoți un tatuaj, programează o consultație la Dr. Iulia Panțuru, completând formularul de solicitare de programare afișat pe această pagină.
Urmărește filmul de mai jos, realizat în timpul primei ședințe de îndepărtare a unui tatuaj, de către Dr. Iulia Panțuru, la Bio Terra Med Negulici. Programare rapidă

Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.

Dr. Iulia Panțuru

Click pe imagine pentru a accesa profilul medicului.
Echipa - Dr. Iulia Panturu Dermatologie, Dermato-estetică (Estetică medicală)

BTM Negulici

Click pe hartă pentru mărire.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001