Îndepărtarea tatuajelor cu laserul ND-Yag Pico

Îndepărtarea tatuajelor cu laserul ND-Yag Pico se poate face acum și la Bio Terra Med Negulici, de către Dr. Iulia Panțuru.
Laserul ND-Yag Pico este unul dintre cele mai puternice lasere din România pentru îndepărtarea tatuajelor, piața fiind dominată de laserele nano.
Denumirile de “nano” și “pico” vin de la nanosecunde și, respectiv, picosecunde. Asta înseamnă că energia este livrată în timp foarte scurt, scăzând semnificativ riscul de arsură și cicatrice. De aceea, el este, în același timp, mult mai eficient.
 

De câte ședințe este nevoie pentru îndepartarea cu laser a unui tatuaj?

Numărul de ședințe necesare este înjumătățit față de laserele ce livrează energia în nanosecunde. Sunt necesare mai multe ședințe, în medie între 2 și 6. Acestea se realizează la un interval de 30-45 de zile, în funcție de:
 • culoarea tatuajului,
 • adâncimea la care a fost bătut,
 • pigmentul folosit și
 • gradul de sensibilitate al pielii pacientului.

Ce trebuie să mai știi despre îndepărtarea cu laser a tatuajelor ?

Îndepărtarea tatuajelor, video

De asemenea, tratamentul este mult mai ușor tolerat de pacient în ceea ce privește disconfortul resimțit. La nevoie se poate aplica o cremă anestezică înainte de procedură.
În timpul tratamentului se urmărește sfărâmarea pigmentului de cerneală în particule foarte mici. Astfel, acestea sunt metabolizate (eliminate) de organism mai rapid și mai ușor.
Îngrijirea post intervenție se face cu o cremă reparatoare recomandată de medic, până la căderea crustelor. 
 
Dacă dorești să-ți scoți un tatuaj, programează o consultație la Dr. Iulia Panțuru, completând formularul de solicitare de programare afișat pe această pagină.
Urmărește filmul de mai jos, realizat în timpul primei ședințe de îndepărtare a unui tatuaj, de către Dr. Iulia Panțuru, la Bio Terra Med Primăverii. 

SOLICITĂ PROGRAMARE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.

ABONEAZĂ-TE LA POSTĂRI

Loading

YOUTUBE BTM

2 thoughts on “Îndepărtarea tatuajelor cu laserul ND-Yag Pico”

 1. Cat costa sa îndepărtezi un tatuaj? Eu am unul mic pe umăr, niște aripi micuțe de îngeraș.

  Reply
  • Bună ziua, doamna Popescu,
   Aveți prețurile afișate aici: https://bioterramed.ro/preturi/ În bara de căutare de deasupra tabelului scrieți cuvântul “tatuaj” și veți vedea prețurile.
   Dincolo de prețurile din listă, cel mai important lucru este să veniți la o consultație la doamna Dr. Iulia Panțuru (https://bioterramed.ro/echipa-dr-iulia-panturu/). Aceasta deoarece sunt foarte multe variabile de luat în calcul și abia după aceea veți putea ști prețul. De exemplu – depinde la ce adâncime a fost bătut tatuajul, ce tip de cerneală s-a utilizat, dacă este cu una sau mai multe culori, dimensiune, etc.

   Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei