Lansarea oficială a ecoterapiei

Lansarea oficială a Ecoterapiei în România a avut loc pe 4 octombrie 2017 sub înaltul patronaj al Excelenței sale, doamna ambasador Michele Ramis, la reședința acesteia de la Ambasada Franței la București.

Deși am început tratamentele cu Ecoterapie pe data de 22 martie 2017, am dorit să facem lansarea oficială mai târziu, pentru a putea prezenta și primele rezultate.

La eveniment au fost prezente, în calitate de oaspeți – personalități ilustre ale domeniului medical din România care au arătat un viu interes față de metoda de tratament și tehnologia din spatele acesteia. Deschiderea domniilor lor ne dă astfel speranța ca adresabilitatea în rândul pacienților din România să ajungă foarte curând cel puțin la nivelul aceleia din rândul pacienților din alte țări pe care îi avem deja programați pentru tratament.

Ecoterapia se realizează de la sfârșitul lunii martie 2017 la Bio Terra Med – singurul centru medical acreditat în Estul Europei și este singurul tratament neinvaziv pentru tumorile benigne de tiroidă și sân.

Ecoterapia sau HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) pentru nodulii tiroidieni și fibroadenoamele la sân este singurul tratament neinvaziv din lume.

Special pentru aceasta am realizat site-ul ecoterapie.ro. Aici puteți găsi absolut toate detaliile și informațiile despre tratament, analize, prețuri etc.

Pentru a fi permanent la curent cu noutățile privind ecoterapia, vă invităm să ne urmariți pe FACEBOOK

Pentru programări la evaluarea în vederea stabilirii eligibilității pentru tratamentul cu Ecoterapie, la Dr. Cornel Lungu, completați formularul de mai jos.

SOLICITĂ PROGRAMARE

Sunt de acord ca datele mele personale să fie fie utilizate de acest site pentru realizarea programării medicale.

ABONEAZĂ-TE LA POSTĂRI

Loading

YOUTUBE BTM

1 thought on “Lansarea oficială a ecoterapiei”

  1. Bună ziua!
    Colegii noștri vă vor contacta în cursul zilei de astăzi, pentru a stabili toate detaliile.
    Sau, puteți să sunați chiar dumneavoastră la numărul 0770.480.165 – număr cu tarif normal, dedicat exclusiv pentru programări la ecoterapie.
    Zi bună!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei