Atenție! Masajul Luminiței Cojocaru dă dependență

11/10/2017 0
masaj1.jpg

Masaj detensionare musculară și antistres


Dacă ceva ne distinge pe piața medicală din România, în afară de tehnologiile pe care le utilizăm, ei bine, acel lucru este echipa.

Formată în mulți ani și rodată în timp, dar cu deschidere către a atrage permanent valori, echipa Bio Terra Med este surpriza plăcută de care au parte pacienții, în special cei noi care abia acum ne descoperă, pentru că “omul sfințește locul”.

De ceva vreme încoace, însă, mai mulți dintre pacienții nostri vechi ne-au tot povestit despre o doamna foarte specială pe care am dorit să o cunoaștem și noi. Și bine am făcut, căci iată, de aproape o lună de zile este membru al echipei noastre.Mignonă, cu ochii mari și blânzi, dar cu privire fermă de om care știe perfect și cine e și ce poate, cu un aer timid la început, dar care te lasă cu gura căscată atunci când începe să-ți vorbească cu pasiune despre meseria sa. Asta am notat repede în minte, să nu uit, despre Luminița Cojocaru, la prima noastră întâlnire.

A trăit în Israel niște ani. Și-a luat familia și a plecat. Știa că vrea neapărat să urmeze o școală, apoi să practice în compania celor mai buni specialiști și apoi să se reîntoarcă aici. Ce poate fi mai minunat când soțul și copiii te susțin și-ți sunt alături? Iar tu ce soluție ai, alta decât să te duci în sus?

Luminița a absolvit ‘Colegiul de medicină alternativă” și și-a făcut specilizările în reflexo terapie, masaj suedez și masaj terapeutic. Pentru că a simțit că trebuie să-și mai completeze cunoștințele cu ceva, a studiat încă un an și osteopatia.

Pacienții care ne-au vorbit despre ea și care ne-au stârnit curiozitatea, deși nu se cunosc între ei, ne-au spus același lucru: “Luminița dă dependență!”

După ce a acceptat propunerea noastră de a se alătura echipei, am vrut neapărat să stau un pic de vorbă cu ea. Nici nu știam cu ce să încep mai întâi, pentru că aveam foarte multe de întrebat și mult prea puțin timp la dispoziție.

Dar, pentru că vreau să pregătim o serie de materiale mai ample, o să încerc să va spun acum doar câteva lucruri, ca să nu stricăm surpriza viitoarelor articole.

Este indicat masajul în timpul sarcinii?

Luminița: Da, e recomandat masajul în timpul sarcinii, pentru că o circulație mai bună înseamnă o sănătate mai bună și pentru mamă și pentru făt. Nu recomand, însă, reflexo terapia în această perioadă.

Ne poți da un exemplu în care reflexoterapia este foarte utilă?

Luminița: Primul exemplu pe care aș vrea să ți-l dau este diabetul. Reflexoterapia este un adjuvant foarte bun și la mulți pacienți determină scăderea dozelor de medicamente, în timp.

În afară de relaxare, sarcină, diabet etc, pentru ce aș mai putea să vin la tine?

Luminița: Recuperare în urma unui accident.

Știu că toată lumea, când spui “accident”, se gândește, în primul rând, la chestiuni grave. Dar hai să ne gândim și altfel: și entorsa este un accident și, chiar dacă pare o chestiune minoră comparativ cu alte forme de accidentare, recuperarea este foarte importantă. O întindere sau ruptură musculară sunt tot forme de accidente. Știu că de obicei noi toți tindem să tratăm anumite probleme cu superficialitate, iar cănd apar urmările (uneori foarte repede, alteori după ani de zile), regretele nu ne ajută sub nici o formă. Există o vorbă veche care zice: “nu lăsa pe mâine ce poți face azi” – adică atunci când apare o problemă e important să acționăm imediat.

Terapiile pe care le practic eu mai sunt utile persoanelor cu varice, persoanelor care vor să reducă din țesutul adipos, sau celor care au nevoie de tonifierea masei musculare…. Sunt foarte multe…

Zâmbește către mine – vorbim azi despre tot?

Zămbesc și eu.

– Nu, o să luăm subiectele rând pe rând.

– Înainte de a ne lua rămas bun, aș vrea să mai oferim câteva înformații utile. Cât durează o ședință de terapie la tine?

– O oră și o oră și jumătate. Pentru mine aceasta este o pasiune care a devenit și meserie și nu fac dacă nu simt ca e ceea ce îi trebuie omului care apelează la serviciile mele. E o credință de-a mea de la care nu mă abat. Mă puteți considera egoistă – dar fac lucrurile cum trebuie în primul rând pentru mine – nu cred că m-aș putea odihni noaptea dacă nu aș face ce trebuie pentru client.

– Prețul ședințelor?

– 80 de lei pentru cea de o oră și 120 de lei pentru cea de o oră și jumătate.

– În ce zile ne putem programa să venim la tine?

– Luni dimineața între orele 9:00 și 12:30 și joia de la 12:00 până la 20:00. Și doar la Bio Terra Med Negulici. Și cred că e bine să spunem de la bun început că înțeleg viața aglomerată a fiecăruia și că în program pot surveni anumite modificări, dar că respectul reciproc este ceva la care țin foarte mult. Așadar, cei care se programează și, din varii motive, nu mai pot ajunge, trebuie să anunțe la recepție cu minimum 2 ore înainte, astfel încât să reprogramăm sau să dăm șansa unei persoane care nu a mai prins loc în ziua respectivă să poată veni. Pe cei care se programează și nu vin la terapie și nici nu anunță eu nu îi mai primesc, pentru că e clar că nu au nici motivația de a face ceva pentru ei înșiși, nu îi respectă nici pe ceilalți clienți care și-ar fi dorit să se programeze și poate că nu au mai prins locuri libere și nu mă respectă nici pe mine ca om și ca profesionist.

– E perfect așa! Eu mă bucur să descopăr că avem aceleași valori. Îți mulțumesc pentru că ai acceptat să fii parte din echipa Bio Terra Med și pentru timpul acordat.

– Și eu îți mulțumesc și te aștept la masaj!Programează-te acum!


Nume (obligatoriu)

Prenume (obligatoriu)

Email (obligatoriu)

Numar de telefon (obligatoriu)

Alege ziua

Subiect

Mesaj

Apasa butonul “trimite”. Te vom suna in cel mai scurt timp posibil


Ne găsești aici:Urmărește-ne și pe Facebook!Recepție BTM Negulici

0723341001


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei