Monica Anghel se recupereaza după operația la coloană

05/09/2017 0
Monica-Anghel-featured-picture.jpg

Monica Anghel

Monica Anghel zâmbește și în cele mai dificile momente și încearcă să ne facă și pe noi să învățăm această lecție – una de caracter, în primul rând.

Dar cel mai bine ar fi să ascultați melodia “Pune-ți zâmbetul la loc”!


Monica Anghel se recuperează după operația la coloană pe care a făcut-o în luna iulie a acestui an.  De ce a ales centrul medical Bio Terra Med pentru recuperare? Pentru că, de mai bine de 3 ani, Monica Anghel vine la noi în calitate de pacient, în primul rând la Fizioterapie. Este, așadar, nu doar “a connaisseur”, ci a devenit extrem de repede “membru al familiei noastre” – cum ne place nouă să ne numim prietenii. Cum s-a întâmplat acest lucru? Ei bine, Monica Anghel este unul dintre acei OAMENI rari și frumoși de care pur și simplu nu ai cum să nu te îndrăgostești. Da, am scris corect cu majuscule! Pentru că, dincolo de educația înaltă primită acasă, vorbim de calitatea materialului din care e făcută Monica Anghel. O calitate, precum am mai spus, rară.

Sigur că știți și voi cam cum se întâmplă când se anunță prezența unei vedete într-un loc. În plus, cam toată lumea se așteaptă la “figurile de vedetă” ale celor care sunt sau se doresc a fi considerate așa. Monica Anghel, însă, face parte dintr-o altă categorie de oameni. A acelora care sunt, în primul rând, Oameni. Dacă aveți șansa să întâlniți asemenea oameni păstrați-i în preajma voastră, în cel mai curat și luminos loc din sufletul vostru!

După operație, când a revenit la noi, se vedea clar că încă are dureri foarte mari. Le-a dat la o parte cu acea mână nevăzută a bucuriei reale dată de revederea unor oameni care îi sunt dragi – colegele noastre de la Fizioterapie și pe toată fața i s-a așternut un zâmbet larg. Îmbrățișări, povești și-apoi au început procedurile. Nu toate sunt confortabile, mai ales că nu a trecut mult timp de la operație, dar zâmbetul nu o părăsește nici o secundă. Forța interioară se vede mai ales în astfel de momente. Nu știe și nici nu vrea să învețe ce-s acelea “figuri de vedetă”. Știe că trebuie să facă anumite lucruri și le face fără comentarii, fără plângeri, ca la carte. Ba mai și glumește pe seama lor, căci trebuie să vă spunem că are un simț al umorului ieșit din comun.

În aproximativ două săptămâni Monica Anghel va începe și kinetoterapia, dar si pregătirile pentru intrarea în faza intensivă a programului Good life, așa că vă vom povesti mai multe despre ea în perioada următoare. Aceasta a fost doar introducerea. 🙂

Și, dacă nu ați apucat să vedeți materialul difuzat în emisiunea lui Măruță, de la PRO Tv, aveți acum această ocazie.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei