Promoții de Sărbători

17/11/2019
Eclatanta-de-Sarbatori_Promotii.jpg

Promoții de Sărbători. Cadouri de Sărbători

Pentru că deja am intrat în perioada pregătirilor de Sărbători și, dincolo de toate lucrurile pe care le avem de făcut dintr-o listă întreagă de “trebuie”, ne gândim și la cum ne îmbrăcăm, dar mai ales cum arătăm și parcă timpul nu ne ajunge. 🙂

De aceea ne-am gândit să vă pregătim niște pachete speciale care să vă ajute. Nu uitați că puteți achiziționa oricare dintre pachetele promoționale pentru a le face cadou unei persoane dragi.

Mai multe detalii găsiți sub mini broșura de mai jos. Pentru o navigare mai ușoară, închideți banda cu publicitate din partea de jos a broșurii. 


Fie că doriți să achiziționați pentru dumneavoastră unul dintre pachetele promoționale sau să oferiți cuiva drag un cadou folositor, folosiți formularul afișat pe această pagină.

Dacă doriți să oferiți cadou, atunci când colegele noastre vă vor suna pentru stabilirea detaliilor, vă rugăm să le menționați acest lucru, pentru a putea să vă pregătim un voucher tipărit. Acesta nu va conține prețul, ci doar procedurile din pachetul solicitat, precum și condițiile și modalitățile de programare. 

În formularul de pe această pagină puteți bifa unul sau mai multe pachete. În dreptul fiecăruia aveți și prețul.

IMPORTANT

Programările se fac exclusiv în perioada 18 noiembrie – 20 decembrie, dar procedurile se pot face până pe data de 30 decembrie. Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Dacă te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, nu uita să apeși pe clopoțelul din dreapta butonului de abonare pentru a primi notificări de fiecare dată când postăm un material nou!
De asemenea, dacă îți plac materialele noastre video și le consideri utile, nu uita să dai LIKE și SHARE! În acest fel informația va fi recomandată de YouTube și altor oameni și este o modalitate simplă prin care și TU poți să ajuți!

Promoții de Sărbători

Puteți bifa una sau mai multe opțiuni.
După ce ați apăsat butonul “Trimite“ solicitarea dumneavoastră ajunge la noi, iar colegele noastre de la Recepție vă vor suna în cel mai scurt timp posibil.
Toate procedurile se fac la Bio Terra Med Negulici.

Urmăriți-ne și pe Facebook

Urmăriți HIFU Centre și pe Facebook

Urmăriți ETREEC și pe Facebook:

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei