Simpozion “Noi perspective în tratamentul neinvaziv transcutan al tumorilor de sân și tiroidă”

01/11/2016 0
simpozion-1200x1200.jpg

Dedicați promisiunii noastre de a ne dezvolta continuu pentru a îmbunătăți serviciile medicale pe care le oferim pacienților noștri, suntem bucuroși și onorați să vă anunțăm că, pe data de 3 noiembrie, organizăm împreună cu compania Theraclion (Franța), simpozionul:

 

Noi perspective în tratamentul neinvaziv transcutan al tumorilor de sân și tiroidă

La eveniment vor participa medici endocrinologi, imagiști și chirurgi.
Programul simpozionului cuprinde:
  • Echopulse – prezentare procedură tehnică și clinică, Dr. Mihai Nuță, Chief Medical Officer Theraclion, Franța
  • Avantajele terapiei HIFU, Dr. Cornel Lungu, specialist HIFU, Centrul medical Bio Terra Med
  • Dezbateri și dialoguri – cazuri clinice, profiluri de pacienți
Tehnologia HIFU (Ultrasunete Focalizate de Înaltă Frecvență), sub control ecografic, trateaza fibroadenomul de sân și nodulii tiroidieni de manieră precisă, reproductibilă, complet neinvazivă, fără cicatrice, în mediu non steril și sub anestezie locală. Metoda este folosită actualmente în Franța, Germania, Italia, Spania, Anglia, Elveția, Hong Kong și USA (în stadiul de studiu clinic FDA pentru moment). Numeroase prezentări și articole în publicaii de prestigiu, apărute în ultimii doi ani, detaliază rezultatele clinice ale metodei care reunește votul de încredere al medicilor și pacienților.
Din anul 2009 utilizăm tehnologia HIFU și în România, în cadrul spitalului nostru – HIFU Terramed Conformal, cu rezultate bune și foarte bune în tratatarea tumorilor beningne și maligne localizate în regiunea abdominală.
HIFU Terramed Conformal (http://hifu.ro/) este afiliat la rețeaua internațională a clinicilor care tratează cancerul prin metoda HIFU, iar medicii noștri participă în fiecare an la congresele mondiale de specialitate în cadrul cărora își prezintă atât rezultatele în tratarea pacienților cât si rezultatele muncii susținute de cercetare pe care o realizează.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei