fbpx


Diabet, Nutriție și Boli metabolice

Echipa - Dr. Elena Dragan - Medic specialist Endocrinologie și Nutriție

BIO TERRA MED PRIMĂVERII

Dr. Elena Drăgan
CONCEDIU POSTNATAL

Medic specialist Endocrinologie
Medi specialist Diabet, Boli metabolice și Nutriție
BIO TERRA MED GRIVIȚA + decontare CAS

Dr. Clarisa Paun

Medic primar Diabet Boli Metabolice și Nutriție

Diabet, Nutriție și Boli metabolioce este o specialitate medicală pe care o găsiți la Bio Terra Med Grivița. 

La Bio Terra Med Grivița puteți accesa consultațiile și tratamentele decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Medic: Clarisa Păun.

Momentan, la Bio Terra Med Primăverii nu se mai fac consultații pe această specialitate medicală. Doamna dr. Elena Drăgan se află în concediu post natal. Vă vom ține la curent cu data la care doamna dr. Drăgan se va reîntoarce la cabinet. Analizele medicale se pot face și la Bio Terra Med Grivița și la Bio Terra Med Primăverii, atât plătite, cât și pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie sau specialist. 


LISTA DE PRETURI


Cu ce se ocupă specialitatea medicală Diabet, Nutriție și Boli metabolice?

Specialitatea studiază urmatoarele aspecte:

  • principalele boli cronice netransmisibile şi factori de risc (diabet zaharat, suprapondere, obezitate, dislipidemii, risc cardiovascular şi metabolic, sindrom metabolic, hiperuricemii, stil de viaţă nesănătos)
  • hipoglicemiile de cauză diabetică şi non-diabetică
  • nutriţia individului sănătos
  • dietoterapia în boli cronice şi acute (metabolice, cardiovasculare, digestive, renale, imunologice, pulmonare, etc)
  • dietoterapia în situaţii speciale (gravide, lăuze, sportivi, copii, varstnici, comunităţi)
  • boli metabolice ereditare / erori înăscute de metabolism

Depistarea precoce, diagnosticarea, tratarea, monitorizarea, prevenirea complicațiilor sunt deosebit de importante. De aceea milităm pentru prevenție! 

Vă recomandăm să vă faceți analizele generale cel puțin o dată pe an. Acest lucru vă ajută să fiți alături de cei dragi, în formă bună, mult mai mulți ani. Deveniți astfel un exemplu de urmat pentru cei din jurul vostru – familie, prieteni, colegi de serviciu, cunoștințe. Cel mai important exemplu, însă, îl dați copiilor. Educația și, mai târziu, dorința de autoeducare continuă pornește din familie, din prima zi de viață.Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei