ECOTERAPIE

Echipa - Dr. Cornel Lungu - Ecoterapie

Dr. Cornel Lungu

Medic primar

Click pe imagine pentru a accesa profilul medicului.

Află toate detaliile despre tratamentul cu Ecoterapie, precum și prețurile și modalitățile de plată, dând click pe butonul de mai jos. 

ECOTERAPIE.RO


Ce este Ecoterapia?

Ecoterapia este un tratament care folosește ultrasunetele. Imaginați-vă razele soarelui trecând printr-o lupă foarte puternică – ecoterapia funcționează după aceleași principii. Fasciculele de ultrasunete sunt concentrate asupra unui singur punct pe care îl vor bombarda cu o intensitate foarte mare, astfel încât rezultatul este supraîncălzirea țesutului din punctul respectiv.

Ecoterapie fasciculȚesutul țintă se încălzește rapid până la aproximativ 85și are loc un proces de “topire” care începe în timpul ecoterapiei și care continuă și după ce tratamentul s-a încheiat, astfel încât fibroadenomul sau nodulul benign de tiroidă devine din ce în ce mai mic. 

Timpul mi s-a părut că a trecut repede. În mintea mea totul a fost în 5 minute. Doctorul Cornel Lungu este un profesionist de top și a știut exact unde sa poziționeze și apoi 10 secunde de “atac” care s-au simțit ca niște ace. Nu ai timp sa simți durerea. După ce trece îți dai seama că a fost ceva, un mic disconfort. Apoi am fost ținută puțin timp în pat pentru a fi medicii siguri că sunt Ok. În jumătate de oră am plecat acasă. După intervenție, în locul în care s-a acționat am simțit o ușoară arsură, dar nu a durat decât câteva minute. Nu am avut decât o roșeață care s-a estompat în scurt timp. Nu mi-a rămas nici un semn. 

(Testimonial pacient A.M.S., 34 de ani, București)

Bio Terra Med a creat “Ecotherapy Tratment & Research Eastern European Centre” special pentru Ecoterapie, în momentul în care a devenit centru medical acreditat exclusiv pentru Europa de Est.

Încă de la înființare (2001) am pus în centrul preocupărilor noastre pacientul și toate acțiunile noastre de până acum au dovedit acest lucru:

  • investiția în personal medical și echipamente de top,
  • menținerea prețurilor la niveluri decente astfel încât să facilităm accesul la servicii de sănătate de calitate ridicată unui număr cât mai mare de pacienți,
  • înființarea unui departament de cercetare în care creierele medicinei românești să găsească mediul optim pentru dezvoltare profesională și motivația de a rămâne în țară.

Prin Ecotherapy Treatment & Research Eastern European Centre ne adresam pacienților care caută solutii neinvazive de tratament, care nu vor să rămână spitalizați și să se expună riscurilor infecțiilor intraspitalicești, cu alte cuvinte persoanelor educate, active, care înțeleg beneficiile tehnologiilor care au început deja să revoluționeze sistemele medicale din toate țările lumii și care observă că Ecoterapia costă aproximativ 60-65% față de prețul unei intervenții chirurgicale clasice efectuate într-o clinică privată.

Pentru pacienți avantajele Ecoterapiei sunt:

  • costul mai redus al ecoterapiei vs. operație,
  • zero costuri de spitalizare,
  • zero costuri de recuperare,
  • nu necesita perioadă de recuperare.


Echopulse aparatul creat pentru ecoterapie

Tratamentul cu Ecoterapie este destinat tratării  fibroadenomului mamar și nodulilor benigni solizi de  tiroidă se realizează cu ajutorul unui dispozitiv medical de înaltă tehnologie.

Acesta este o combinație a unui scaner cu ultrasunete și a unui generator cu ultrasunete cu intensitate mare – ambele, integrate în același sistem, ce oferă o soluție inovatoare pentru tratarea neinvazivă a tumorilor benigne și o alternativă blândă la intervențiile chirurgicale.

Chiar și fără deschidere, imaginea ecografică permite medicilor să controleze tratamentul în orice moment și să vizualizeze nodulul sau zona tratată.


Bio Terra Med, prin Echotherapy Treatment & Research Eastern European Centre, este centru medical acreditat in EXCLUSIVITATE să realizeze tratamente cu Ecoterapie pentru fibroadenoamele de sân si nodulii benigni, preponderent solizi, de tiroidă, pentru toate tarile din Estul Europei.


Programare evaluare Ecoterapie

If you choose to pay in the clinic, please choose to pay by card, not cash.
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Sunt de acord ca datele mele personale să fie fie utilizate de acest site pentru realizarea programării medicale.

LISTA DE PRETURI


NHS poate deconta tratamentele cu Ecoterapie realizate in clinica noastra romanilor cu rezidență în UK

Dati click pe imagine pentru a citi articolul ce contine toate informatiile necesare!
Echipa Bio Terra Med


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001
Call Now Button