fbpx


Oftalmologie


Dr. Lavinia Taina

Dr. Ana Lavinia Taina

Medic specialist

Echipa - Dr. Radu Malciolu - Oftalmologie

Dr. Radu Malciolu

Medic specialistÎn cadrul cabinetului de oftalmologie se poate face o evaluare oftalmologică completă care constă în examinarea externa a globului ocular, testarea acuității vizuale, funcției pupilare, motilității extraoculare, câmpului vizual, presiunii intraoculare și examinarea structurilor oculare prin pupila dilatată (fundul de ochi).

Serviciile oferite cuprind: testarea acuității vizuale, keratometria și refractometria automată, examinarea cu lampa cu fantă, oftalmoscopia directă, tonometria.
De asemenea, în cadrul centrului nostru – Bio Terra Med Grivița – se pot efectua intervenții chirurgicale oftalmologice pentru corecția strabismului la copii și adulți.

Nu în ultimul rând, trebhuie să știți că puteți să vă programați pentru consutații și tratamente de Oftalmologie decontate de Casa de Asigurări de Sănătate. Pentru acestea aveți nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.


Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei