Terapii complementare

Acupunctură

Acupunctura Bio Terra Med Negulici

Acupunctura – ramură a medicinei tradiționale chineze – este un domeniu ce constă în efectuarea unor tratamente care se realizează prin înțeparea anumitor puncte situate la nivelul pielii, puncte ce se află de-a lungul unor meridiane energetice care formeaza o rețea complexă ce se întinde în tot corpul.

Scopul tratamentelor prin acupunctură este echilibrarea funcționării organismului. Se urmăresc:

  • eliminarea urmărilor factorilor ce produc anumite boli sau afecțiuni,
  • creșterea rezistenței organismului la îmbolnăvire,
  • refacerea energiei afectate a diferitelor organe etc

Citiți mai mult pentru a afla ce tratamente cu acupunctură sunt disponibile în centrul medical Bio Terra Med Negulici…


Citeste

Medicina naturista

Medicina naturista - Terapii complementare

Protejeaza sanatatea familiei tale prin mijloace naturale

Medicina alternativă si naturistă prin: api-fitoterapie, gemoterapie, homeopatie, terapie florala Bach, dietoterapie etc. ofera importante resurse terapeutice ce ajuta la păstrarea şi restabilirea sănătăţii cu mijloace profilactice şi curative noninvazive.

Medicaţia naturistă se poate recomanda pentru diverse afecţiuni medicale acute şi cronice atat ale copiilor (incepand din perioada de sugar ) cât şi ale adulţilor, femeilor insărcinate, persoanelor vârstnice ( viroze respiratorii, probleme de imunitate, alergii, sindromul de oboseală cronică, afecţiuni hepatice, digestive, dermatologice, renale, cardiace, psihice, neurologice, ginecologice, probleme de infertilitate, disfuncţii sexuale etc.).


Citeste

Nidra rest

Nidra rest - Terapii complementare

Pe 8 iunie am lansat un nou program, in cadrul departamentului nostru de terapii complementare. Este vorba despre Nidra rest – coordonat de Liliana Dogioiu. La sfarsitul articolului veti afla si detalii legate de inscrieri, preturi si practica.
Desi foarte veche ca radacini, Nidra Yoga este de fapt o practica yoga relativ recent aparuta si care are ca scop principal relaxarea profunda.
Exercitiul fara miscare sau somnul constient, cum mai este numita aceasta forma de Yoga, reduce tensiunea arteriala si ritmul cardiac, incetineste ritmul respiratiei, detensioneaza muchii, in timp ce mintea are un singur obiectiv, acela de a urmari si executa instructiunile vocii care o ghideaza, adica de a constientiza corpul si senzatiile din interior.
Este modalitatea prin care reducem efectele stresului cotidian, echilibram carentele de somn iar practica constanta ne poate schimba chiar atitudinea cu care abordam situatiile cotidiene, dintr-una reactiva in una detasata si optimista. In plus vine cu optiunea de a sadi semintele unor schimbari pe care noi dorim sa le facem in comportamentul de zi cu zi si care in starea Nidra sunt percepute si inregistrate de mintea noastra fara interventia vocii interioare care aduce argumente contra.

Citeste

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei