Tratamentul transpirației excesive

07/05/2018 0
transpiratie-excesiva.jpg

Transpirăm pe tot corpul, doar că, unele persoane, transpiră (mai) abundent pe anumite zone ale corpului, fiind puse deseori în situații stânjenitoare în public, fie că vorbim de femei sau bărbați, oameni de afaceri, artiști sau persoane care au meserii în care interacțiunea cu ceilalți este esențială – transpirația abundendă este o adevărată bătaie de cap.

Tratamentul transpirației excesive se realizează cu toxină botulinică și este necesară o singură ședință pe an, cea mai potrivită perioadă pentru acesta fiind luna mai.

Tratamentul se recomandă persoanelor care transpiră abundent în zona:
– axilei,
– cefei,
– frunții și
– palmelor
Tratamentul acționează prin relaxarea musculaturii glandei sudoripare. (Transpirația este eliminată din corp în momentul în care musculatura glandei sudoripare este încordată.)
Prin acest tratament nu se blochează integral transpirația, ci se reduce într-un procent curpins între 70 – 95%, funcție de organismul fiecărui pacient.

Preț: 2100 lei

Tratamentul cu toxina botulinică împotriva transpirației excesive se realizează doar la Bio Terra Med Negulici și doar pe bază de programare prealabilă, astfel:

ATENȚIE!

Nu se recomandă în:
  • boli autoimune,
  • astenia gravis, persoanelor cu alergie la ouă,
  • femeilor însărcinate și
  • femeilor care alăptează.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei