Echipa - Dr. Radu Malciolu - Oftalmologie

Dr. Radu Malciolu

medic primar

bio terra med

grivița

Consultații cu plată și consultații decontate CAS, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau specialist – exclusiv la Bio Terra Med Grivița.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Dr. Radu Malciolu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină Generală și s-a specializat în Oflamologie. În prezent este Medic Primar Oflalmologie la Bio Terra Med Grivița.

De asemenea este certificat internațional de către International Council of Ophthalmology și un membru activ al comunităților științifice naționale și internaționale la care participă cu lucrări proprii extrem de apreciate.

Provenit dintr-o familie cu o bogată tradiție în medicina românească, face parte din generația tânără de medici cu chemare. Notele obținute în facultate și, mai târziu, la toate examenele susținute pe parcursul specializării îi deschid toate drumurile către oricare țară din lume, dar consideră că poate avea o contribuție mult mai importantă în România.

Sigur că mi-ar fi și mai ușor și mai bine dacă aș pleca în altă țară, dar cred cu tărie că e mai mare nevoie de mine aici, că aici pot face mult mai multe lucruri. Știu că drumul ales nu va fi unul ușor, ci unul plin de provocări din toate punctele de vedere, dar, cu siguranță mulțumirea pe care o voi avea în momentul în care mă voi uita ce am lăsat în urma mea este un lucru pe care nu cred că l-aș putea obține în altă parte. 

Începând din primăvara anului 2018, s-a alăturat echipei noastre medicale.

Dr. Radu Malciolu vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Onco-nutritie Dr Adriana Nae
Dr. Adriana Nae - Nutriție
Bio Terra Med

Onco-nutriție

In cadrul Bio Terra Med Grivița și Bio Terra Med negulici, Dr. Adriana Nae ofera consultatii de Nutritie si Onco-nutritie, planuri de nutritie personalizate, saptamanale, evaluari lunare si trimestriale, precum si monitorizarea nutritionala a pacientului oncologic dupa terminarea tratamentelor oncologice. Pentru pacientii ne-oncologici, dr. Adriana Nae ofera consultatii si controale de Nutritie pentru adulti si copii.

Citește mai departe »

Nutriția în radioterapie

Evaluarea statusului nutrițional devine foarte importantă și obligatorie.
Prin urmare, identificarea precoce a malnutriției la pacienții cu cancer și intervenția nutrițională pot crește toleranța la tratamentul administrat, pot îmbunătăți calitatea vieții și prognosticul, întrucât se cunoaște faptul că malnutriția este asociată cu creșterea morbidității și mortalității. Mai mult, malnutriția afectează în mod negativ răspunsul pacienților la tratament și crește incidența toxicității legate de tratament.

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Canal de YouTube Bio Terra Med
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. RADU MALCIOLU – Bio Terra Med Grivița
Average rating:  
 0 reviews

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Dr. Radu Malciolu.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei