fbpx


DESPRE BIO TERRA MED

În 2001 trei medici s-au hotărât să părăsească sistemul medical de stat și au înființat un centru medical privat. Experiența profesională, legătura cu medici și clinici, precum și dorința de a ține pasul cu progresele rapide din domeniul medical au fost atuurile lor. Și-au completat cunoștințele cu noțiuni de management, investiții și cercetare medicală.

DIRECȚII ȘI PREOCUPĂRI

Resursa umană sau „omul potrivit la locul potrivit„

Politica de recrutare a personalului medical și non-medical a avut de la început o strategie clară, bazată pe standarde care vizau atât pregătirea profesională cât și latura umană și deschiderea către studiu și perfecționare continuă.
Confirmarea validității și eficienței centrului medical Bio Terra Med a venit în anul 2006, când, datorită adresabilității pacienților s-a decis includerea de noi specialități medicale în portofoliul de servicii, continuând astfel dezvoltarea prin deschiderea celui de-al doilea centru medical – Bio Terra Med Negulici.

BIO TERRA MED NEGULICI

Click pe hartă pentru mărire.

BIO TERRA MED GRIVIȚA

Click pe hartă pentru mărire.


POLITICA DE PREȚ

A fost de la bun început aceea de a nu pune presiune financiară pe pacient, asumându-ne recuperarea lenta a investițiilor. De asemenea, am căutat menținerea unei bune colaborări atât cu casele de asigurări de sănătate cât și cu societățile de asigurări private, în vederea decontării serviciilor medicale în număr cât mai mare pentru a fideliza pacienții.

În fiecare lună oferim pachete de servicii medicale și tratamente la prețuri promoționale pentru a veni în întâmpinarea cerințelor pacienților noștri.
Pentru a fi în pas cu noile tendințe ale social media, suntem prezenți pe platformele dedicate cu informații despre centrul nostru medical.
În ultimii ani s-au înregistrat din ce în ce mai multe cereri de programări din partea românilor aflați în afara țării, care consideră că serviciile noastre medicale și tratamentele sunt la standarde internaționale, dar cu prețuri comparativ mai mici și intervale de programare mai scurte față de țările lor de rezidență.

PLĂȚILE ONLINE
Am construit „magazinul online„ din mai multe motive. Traficul din oraș și programul de lucru extrem de încărcat al pacienților noștri sunt două dintre motivele principale care ne-au determinat să venim cu oferta de consultații și terapii online, pentru specialitățile medicale la care acest lucru este posibil. În mod natural și plățile trebuiau să fie efectuate online.

De asemenea, plățile online se pot efectua și la solicitarea pacienților cărora noi le emitem un link de plată pe care aceștia îl primesc la adresa de email furnizată.

PLATA ÎN RATE
De asemenea, tot pentru a veni în întâmpinarea pacienților și a ușura presiunea financiară, am implementat sistemul de plată în rate, care funcționează doar pentru pacienții care au de achitat sume mai mari de 850 de lei, astfel:
1. La recepțiile noastre (Bio Terra Med negulici și Bio Terra Med Grivița) – puteți alege plata în rate doar dacă aveți un card de cumpărături emis de ING Bank.
2. Plata în rate cu link de plată poate fi solicitată dacă sunteți posesori ai unui card de cumpărături emis de: Banca Transilvania (Star BT), BCR, Alpha Bank, First Bank sau BRD.

Vă rugăm ca, înainte de efectuarea unei plăți online să citiți pagina „Termeni și condiții online„!
Click MAGAZIN ONLINETERMENI ȘI CONDIȚII ONLINE


ONLINE – Rezultate analize și programări

Pe pagina principală a site-ului, fiecare pacient care a efectuat analize medicale în cadrul clinicilor noastre se poate loga pe baza de nume utilizator (CNP) și cod de acces pentru a primi rezultatele investigațiilor medicale efectuate.

PROGRAMĂRI ONLINE
Solicitările de programare online se pot realiza într-unul dintre modurile următoare:

1. Dacă nu aveți preferințe pentru un anume medic, completați formularul de programare pe specialități medicale aflat pe prima pagină a site-ului nostru, alegând mai întâi centrul medical dorit.

2. Dacă doriți să vă programați la un anume medic / terapeut din cadrul clinicii noastre, dați click pe tab-ul ECHIPA și selectați, dând click pe poză medicul sau terapeutul la care doriți să vă programați. Pe pagina sa de profil găsiți și formularul de solicitare de programare. Este suficient să apăsați butonul „TRIMITE„ o singură dată. Colegele noastre de la Recepție vă vor suna în cel mai scurt timp posibil pentru stabilirea detaliilor.


ABONEAZĂ-TE!

Canal de YOUTUBE

DE CE SĂ TE ABONEZI LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE?

Pentru că acolo vei găsi o mulțime de sfaturi și recomandări medicale oferite de medicii și terapeuții noștri și pentru că poți vedea filmulețe despre diverse activități și programe desfășurate în cadrul clinicii noastre – sunt doar două dintre zecile de exemple.

DE CE SĂ DAI LIKE ȘI SĂ DAI MAI DEPARTE MATERIALELE NOASTRE VIDEO?

Este o formă de interacțiune pe care Youtube pune mare preț. Acest lucru îi arată că un material video este de interes și îl postează în newsfeed-ul altor utilizatori. Practic, îi ajuți pe foarte mulți oameni să afle informații importante și utile pentru sănătatea lor.

DE CE SĂ COMENTEZI LA MATERIALELE VIDEO DE PE CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE?

Pentru că o întrebare pe care o ai tu, este posibil să o aiba mulți alți oameni. Noi preluăm această întrebare și cerem opinia avizată a medicilor și terapeuților noștri și revenim cu cel mai avizat răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Pentru că ne motivează să producem din ce în ce mai mult conținut medical de calitate și ne bucură în aceeași măsură.
Click YOUTUBE BIO TERRA MED


Blog de sănătate

Pentru că în epoca actuală din ce în ce mai mulți oameni caută informații pertinente pe internet, ne-am gândit că un blog pe care să găsiți articole medicale scrise de medicii și terapeuții echipei noastre vă poate ajuta să aflați mai multe lucruri despre anumite afecțiuni, terapii, tratamente sau programe medicale, dar și să luați cea mai bună decizie în privința sănătății dumneavoastră.
Click BLOG DE SĂNĂTATE


Centru de cercetare medicală / Studii clinice

A fost creat datorită interesului în dezvoltarea și îmbunătățirea metodelor de tratament care să vină în sprijinul pacienților, oferindu-le o calitate superioară a vieții.
Colegii noștri participă la seminarii și workshop-uri naționale și internaționale pentru a prezenta rezultatele și studiile de caz efectuate și pentru a iniția colaborări cu medici și cercetători din afara țării, toate în beneficiul pacienților noștri.


BIO TERRA MED – HIFU Centre

Una dintre cele mai răspândite boli la ora actuală este cancerul. În acest context și având în vedere progresul rapid în cercetarea medicală ne-am orientat către o tehnologie performantă și am identificat necesitatea creării unei secții private de oncologie și radioterapie.
Astfel, în anul 2009 am deschis HIFU Terramed Conformal (HIFU Centre) al cărui nume derivă de la tehnologia HIFU, tehnologie folosita pentru prima data in Romania in tratamentul tumorilor maligne, dar si cele benigne. HIFU este singura tehnologie neinvazivă de tratament pe plan mondial.
Echipa medicală s-a supraspecializat și acreditat în efectuarea acestor tratamente în centrele internaționale abilitate.

UPDATE
În perioada pandemiei cu covid19 clădirea în care funcționa HIFU Centre a fost vândută și ne-am găsit în imposibilitatea de a ne desfășura în continuare activitatea în acel spațiu. Astfel că am închis HIFU Centre. Dintre toate specialitățile medicale ale HIFU Centre am păstrat doar Urologia care acum funcționează la Bio Terra Med Grivița și Ecoterapia care acum funcționează la Eliade Tower, în incinta clinicii noastre partenere – Medicum.
Click DESPRE ECOTERAPIEClick UROLOGIE


Colaborări

Pentru ca beneficiile pacienților să fie la nivelul așteptărilor, am selectat clinici medicale partenere care să le ofere investigațiile pe care nu le deținem în portofoliu, astfel încât să fie acoperită o gamă cât mai largă de servicii medicale. În măsura solicitarilor am extins colaborările noastre la nivel național.


Experiența medicală

În acești ani de experiență, am pus permanent în prin plan pacientul și am fost preocupați de asigurarea unei relații cât mai flexibile între clinicile noastre și pacienți, conștienți de importanța experienței directe a pacientilor și de libertatea de a alege.
Chiar dacă mulți dintre pacienti au abonamente oferite de către companiile angajatorului la alte centre medicale, aleg centrul Bio Terra Med fie pentru o a doua opinie, fie pentru că au mai accesat serviciile noastre și au fost multumiți, fie în urma recomandărilor.
Creșterea numărului de pacienți a fost una naturală, bazată pe alegerea personală a fiecăruia, urmare și a faptului că medicii noștri și-au exercitat profesia conform deontologiei și eticii medicale.

Centrul medical Bio Terra Med este onorat de alegerea dumneavoastra, dar aceasta onoare vine cu o mare responsabilitate, aceea de a respecta profesia de medic si standardele in fata dumneavostra, pacientul, dar si obligatia de a deveni din ce in ce mai buni in fiecare zi, de a continua sa investim profesional si material.


RESURSA TEHNICĂ

Programul de investiții în echipamente și dotări medicale a fost ajustat an de an pentru a menține și îmbunătăți calitatea serviciilor acordate pacienților tot mai interesați de standardele de calitate actuale și de tehnologii avansate.
În aceeași măsură necesitatea investițiilor permanente vine și din faptul că am fost preocupați încă din 2001 să convingem medici cu experiență să se alăture echipei noastre.

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei