Despre

Bio Terra Med

Echipa Bio Terra Med

Începutul

În 2001 trei medici s-au hotărât să părăsească sistemul medical de stat și au înființat un centru medical privat. Experiența profesională, legătura cu medici și clinici, precum și dorința de a ține pasul cu progresele rapide din domeniul medical au fost atuurile lor. Și-au completat cunoștințele cu noțiuni de management, investiții și cercetare medicală.

Medici - echipa Bio Terra Med

Direcții și preocupări

Resursa umană sau “omul potrivit la locul potrivit“

Politica de recrutare a personalului medical și non-medical a avut de la început o strategie clară, bazată pe standarde care vizau atât pregătirea profesională cât și latura umană și deschiderea către studiu și perfecționare continuă.
Acest lucru a condus, în anul 2006, la necesitatea deschiderii celui de al doilea centru medical Bio Terra Med – Primăverii, urmare a solicitărilor venite din partea pacienților de a ne mări portofoliul de servicii medicale.

euplatesc.ro plati online

Politica de preț

A fost de la bun început aceea de a nu pune presiune financiară pe pacient, asumându-ne recuperarea lenta a investițiilor. De asemenea, am căutat menținerea unei bune colaborări atât cu casele de asigurări de sănătate cât și cu societățile de asigurări private, în vederea decontării serviciilor medicale în număr cât mai mare pentru a fideliza pacienții.

În fiecare lună oferim pachete de servicii medicale și tratamente la prețuri promoționale pentru a veni în întâmpinarea cerințelor pacienților noștri.

PLĂȚILE ONLINE
Am construit “magazinul online“ din mai multe motive. Traficul din oraș, accesibilitate pentru pacienții din alte orașe / țări și programul de lucru extrem de încărcat al pacienților noștri sunt două dintre motivele principale care ne-au determinat să venim cu oferta de consultații și terapii online, pentru specialitățile medicale la care acest lucru este posibil. În mod natural și plățile trebuiau să fie efectuate online.

PLATA ÎN RATE
Este de asemenea o facilitate pe care o oferim pacienților noștri.

BIO TERRA MED - Magazin online

Online - rezultate analize și programări

Pe pagina principală a site-ului, fiecare pacient care a efectuat analize medicale în cadrul clinicilor noastre se poate loga pe baza de nume utilizator (CNP) și cod de acces pentru a primi rezultatele investigațiilor medicale efectuate.

PROGRAMĂRI ONLINE
Solicitările de programare online se pot realiza într-unul dintre modurile următoare:

1. Dacă nu aveți preferințe pentru un anume medic, completați formularul de programare pe specialități medicale aflat pe prima pagină a site-ului nostru, alegând mai întâi centrul medical dorit.

2. Dacă doriți să vă programați la un anume medic / terapeut din cadrul clinicii noastre, dați click pe tab-ul ECHIPA și selectați, dând click pe poză medicul sau terapeutul la care doriți să vă programați. Pe pagina sa de profil găsiți și formularul de solicitare de programare. Este suficient să apăsați butonul “TRIMITE“ o singură dată. Colegele noastre de la Recepție vă vor suna în cel mai scurt timp posibil pentru stabilirea detaliilor.

Bio Terra Med YouTube Channel
Click pentru a deschide canalul nostru de YouTube

YouTube

DE CE SĂ TE ABONEZI LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE?

Pentru că acolo vei găsi o mulțime de sfaturi și recomandări medicale oferite de medicii și terapeuții noștri și pentru că poți vedea filmulețe despre diverse activități și programe desfășurate în cadrul clinicii noastre – sunt doar două dintre zecile de exemple.

DE CE SĂ DAI LIKE ȘI SĂ DAI MAI DEPARTE MATERIALELE NOASTRE VIDEO?

Este o formă de interacțiune pe care Youtube pune mare preț. Acest lucru îi arată că un material video este de interes și îl postează în newsfeed-ul altor utilizatori. Practic, îi ajuți pe foarte mulți oameni să afle informații importante și utile pentru sănătatea lor.

DE CE SĂ COMENTEZI LA MATERIALELE VIDEO DE PE CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE?

Pentru că o întrebare pe care o ai tu, este posibil să o aiba mulți alți oameni. Noi preluăm această întrebare și cerem opinia avizată a medicilor și terapeuților noștri și revenim cu cel mai avizat răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Pentru că ne motivează să producem din ce în ce mai mult conținut medical de calitate și ne bucură în aceeași măsură.

Blog de sănătate

Pentru că în epoca actuală din ce în ce mai mulți oameni caută informații pertinente pe internet, ne-am gândit că un blog pe care să găsiți articole medicale scrise de medicii și terapeuții echipei noastre vă poate ajuta să aflați mai multe lucruri despre anumite afecțiuni, terapii, tratamente sau programe medicale, dar și să luați cea mai bună decizie în privința sănătății dumneavoastră.

Experiența medicală

Din 2001 punem permanent în prin plan pacientul și suntem preocupați de asigurarea unei relații cât mai flexibile între clinicile noastre și pacienți. Experiența directă a pacientilor și libertatea lor de a alege sunt foarte importante pentru noi.
Avem, de asemenea, pacienti au abonamente la alte centre medicale, dar aleg Bio Terra Med pentru o a doua opinie sau pentru că au mai accesat serviciile noastre și au fost multumiți, sau în urma recomandărilor.
Creșterea numărului de pacienți a fost una naturală, bazată pe alegerea personală a fiecăruia, urmare și a faptului că medicii noștri și-au exercitat profesia conform deontologiei și eticii medicale.

Suntem onorați de alegerea dumneavoastra. Aceasta vine și cu mari responsabilități – de a respecta profesia de medic, standardele în fața dumneavostra, pacientul, dar și obligația de a deveni din ce in ce mai buni în fiecare zi. De aceea continuăm să investim profesional și material.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei