DESPRE BIO TERRA MED

In 2001 trei medici s-au hotarat sa paraseasca sistemul medical de stat si au infiintat un centru medical privat. Experienta profesionala, legatura cu medici si clinici, precum si dorinta de a tine pasul cu progresele rapide din domeniul medical au fost atuurile lor. Si-au completat cunostintele cu notiuni de management, investitii si cercetare medicala.

DIRECTII SI PREOCUPARI

Resursa umana sau omul potrivit la locul potrivit

Politica de recrutare a personalului medical si non-medical a avut de la inceput o strategie clara bazata pe standarde care vizau atat pregatirea profesionala cat si latura umana si deschiderea catre studiu si perfectionare continua.
Confirmarea validitatii si eficientei centrului medical Bio Terra Med a venit in anul 2006, cand datorita adresabilitatii pacientilor s-a decis includerea de noi specialitati medicale in portofoliul de servicii, continuand astfel dezvoltarea prin deschiderea celui de-al doilea centru medical.


RESURSA TEHNICA

Programul de investitii in echipamente si dotari medicale a fost ajustat an de an pentru a mentine si imbunatati calitatea serviciilor acordate pacientilor tot mai interesati de standardele de calitate actuale.
In aceeasi masura necesitatea investitiilor permanente vine si din faptul ca am fost preocupati inca din 2001 sa convingem medici cu experienta si profesionalism sa se alature echipei noastre.


Centru de cercetare medicala / Studii medicale

A fost creat datorita interesului in dezvoltarea si imbunatatirea metodelor de tratament care sa vina in sprijinul pacientilor, oferindu-le o calitate superioara a vietii.
Colegii nostri participa la seminarii si workshop-uri nationale si internationale pentru a prezenta rezultatele si studiile de caz efectuate si pentru a initia colaborari cu medici si cercetatori din afara tarii, toate in beneficial pacientilor nostri.


POLITICA DE PRET

A fost de la bun inceput aceea de a nu pune presiune financiara pe pacient, asumandu-ne recuperarea lenta a investitiilor. De asemenea s-a cautat mentinerea unei bune colaborari atat cu casele de asigurari de sanatate cat si cu societatile de asigurari private, in vederea decontarii serviciilor medicale in numar cat mai mare pentru a fideliza pacientii.

In fiecare luna oferim pachete de servicii medicale si tratamente la preturi promotionale pentru a veni in intampinarea cerintelor pacientilor nostri.
Pentru a fi in pas cu noile tendinte ale social media, suntem prezenti pe platformele dedicate cu informatii despre centrul nostru medical.
In ultimii ani s-au inregistrat din ce in ce mai multe cereri de programari din partea romanilor aflati in afara tarii, care considera ca serviciile noastra medicale si tratamentele sunt la standarde internationale, dar cu preturi comparativ mai mici si intervale de programare mai scurte fata de tarile lor de rezidenta.


Pagina pacientului

Este pagina pacientului create pe site-ul centrului medical unde fiecare pacient se poate loga pe baza de utilizator si parola de acces pentru a primi rezultatele investigatiilot medicale efectuate. Aceasta pagina se afla in dezvoltare pentru ca dorim sa oferim cat mai multe instrumente necesare pacientului: istoric medical, fise de consultatii, recomandati si tratamente prescrise.
Vom realiza si o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente si tablete pentru un acces mai facil la informatiile medicale.


Colaborari

Pentru ca beneficiile pacientilor sa fie la nivelul asteptarilor, am selectat clinici medicale partenere care sa le ofere investigatiile pe care nu le detinem in portofoliu, astfel incat sa fie acoperita o gama cat mai larga de servicii medicale. In masura solicitarilor am extins colaborarile noastre la nivel national.


HIFU TERRAMED CONFORMAL

Una dintre cele mai raspandite boli la ora actuala este cancerul. In acest context si avand in vedere progresul rapid in cercetarea medicala ne-am orientat catre o tehnologie performanta si am identificat necesitatea crearii unei sectii private de oncologie si radioterapie.
Ca urmare in anul 2009 a aparut Hifu Terramed Conformal al carui nume deriva de la tehnologia HIFU, tehnologie folosita pentru prima data in Romania in tratamentul tumorilor maligne, dar si cele benigne.
Echipa medicala s-a supraspecializat si acreditat in efectuarea acestor tratamente in centrele internationale abilitate in acest sens.


Experienta medicala

In acesti 15 ani de experienta, centrul Bio Terra Med a pus in prin plan pacientul si a fost preocupat de asigurarea unei relatii cat mai flexibile intre clinici si pacienti, constienti de importanta experientei directe a pacientilor si de libertatea de a alege.
Chiar daca multi dintre pacienti au abonamente oferite de catre companiile angajatorului la alte clinici medicale, aleg centrul Bio Terra Med pentru o a doua opinie, fie pentru ca au mai accesat serviciile noastre si au fost multumiti fie datorita recomandarilor.
Cresterea numarului de pacienti a fost una naturala bazata pe alegerea personala a pacientului, fara constrangerea medicilor nostri care si-au exercitat profesia conform deontologiei si eticii medicale.

Centrul medical Bio Terra Med este onorat de alegerea dumneavoastra, dar aceasta onoare vine cu o mare responsabilitate, aceea de a respecta profesia de medic si standardele in fata dumneavostra, pacientul, dar si obligatia de a deveni din ce in ce mai buni in fiecare zi, de a continua sa investim profesional si material.

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei