0723.341.001


DESPRE BIO TERRA MED

În 2001 trei medici s-au hotărât să părăsească sistemul medical de stat și au înființat un centru medical privat. Experiența profesională, legătura cu medici și clinici, precum și dorința de a ține pasul cu progresele rapide din domeniul medical au fost atuurile lor. Și-au completat cunoștințele cu noțiuni de management, investiții și cercetare medicală.

DIRECȚII ȘI PREOCUPĂRI

Resursa umană sau “omul potrivit la locul potrivit“

Politica de recrutare a personalului medical și non-medical a avut de la început o strategie clară, bazată pe standarde care vizau atât pregătirea profesională cât și latura umană și deschiderea către studiu și perfecționare continuă.
Confirmarea validității și eficienței centrului medical Bio Terra Med a venit în anul 2006, când, datorită adresabilității pacienților s-a decis includerea de noi specialități medicale în portofoliul de servicii, continuând astfel dezvoltarea prin deschiderea celui de-al doilea centru medical – Bio Terra Med Negulici.


RESURSA TEHNICĂ

Programul de investiții în echipamente și dotări medicale a fost ajustat an de an pentru a menține și îmbunătăți calitatea serviciilor acordate pacienților tot mai interesați de standardele de calitate actuale și de tehnologii avansate.
În aceeași măsură necesitatea investițiilor permanente vine și din faptul că am fost preocupați încă din 2001 să convingem medici cu experiență să se alăture echipei noastre.


Centru de cercetare medicală / Studii clinice

A fost creat datorită interesului în dezvoltarea și îmbunătățirea metodelor de tratament care să vină în sprijinul pacienților, oferindu-le o calitate superioară a vieții.
Colegii noștri participă la seminarii și workshop-uri naționale și internaționale pentru a prezenta rezultatele și studiile de caz efectuate și pentru a iniția colaborări cu medici și cercetători din afara țării, toate în beneficiul pacienților noștri.


POLITICA DE PREȚ

A fost de la bun început aceea de a nu pune presiune financiară pe pacient, asumându-ne recuperarea lenta a investițiilor. De asemenea, am căutat menținerea unei bune colaborări atât cu casele de asigurări de sănătate cât și cu societățile de asigurări private, în vederea decontării serviciilor medicale în număr cât mai mare pentru a fideliza pacienții.

În fiecare lună oferim pachete de servicii medicale și tratamente la prețuri promoționale pentru a veni în întâmpinarea cerințelor pacienților noștri.
Pentru a fi în pas cu noile tendințe ale social media, suntem prezenți pe platformele dedicate cu informații despre centrul nostru medical.
În ultimii ani s-au înregistrat din ce în ce mai multe cereri de programări din partea românilor aflați în afara țării, care consideră că serviciile noastre medicale și tratamentele sunt la standarde internaționale, dar cu prețuri comparativ mai mici și intervale de programare mai scurte față de țările lor de rezidență.


Pagina pacientului

Fiecare pacient se poate loga pe baza de utilizator și cod de acces pentru a primi rezultatele investigațiilor medicale efectuate. Această pagină se află în dezvoltare pentru că dorim să oferim cât mai multe instrumente necesare pacientului: istoric medical, fișe de consultații, recomandări și tratamente prescrise.
Vom realiza și o aplicatie pentru telefoanele mobile inteligente și tablete pentru un acces mai facil la informațiile medicale.


Colaborări

Pentru ca beneficiile pacienților să fie la nivelul așteptărilor, am selectat clinici medicale partenere care să le ofere investigațiile pe care nu le deținem în portofoliu, astfel încât să fie acoperită o gamă cât mai largă de servicii medicale. În măsura solicitarilor am extins colaborările noastre la nivel național.


BIO TERRA MED – HIFU Centre

Una dintre cele mai răspândite boli la ora actuală este cancerul. În acest context și având în vedere progresul rapid în cercetarea medicală ne-am orientat către o tehnologie performantă și am identificat necesitatea creării unei secții private de oncologie și radioterapie.
Astfel, în anul 2009 am deschis HIFU Terramed Conformal (HIFU Centre) al cărui nume derivă de la tehnologia HIFU, tehnologie folosita pentru prima data in Romania in tratamentul tumorilor maligne, dar si cele benigne. HIFU este singura tehnologie neinvazivă de tratament pe plan mondial.
Echipa medicală s-a supraspecializat și acreditat în efectuarea acestor tratamente în centrele internaționale abilitate.


Experiența medicală

În acești 18 ani de experiență, am pus permanent în prin plan pacientul și am fost preocupați de asigurarea unei relații cât mai flexibile între clinicile noastre și pacienți, conștienți de importanța experienței directe a pacientilor și de libertatea de a alege.
Chiar dacă mulți dintre pacienti au abonamente oferite de către companiile angajatorului la alte centre medicale, aleg centrul Bio Terra Med fie pentru o a doua opinie, fie pentru că au mai accesat serviciile noastre și au fost multumiți, fie în urma recomandărilor.
Creșterea numărului de pacienți a fost una naturală, bazată pe alegerea personală a fiecăruia, urmare și a faptului că medicii noștri și-au exercitat profesia conform deontologiei și eticii medicale.

Centrul medical Bio Terra Med este onorat de alegerea dumneavoastra, dar aceasta onoare vine cu o mare responsabilitate, aceea de a respecta profesia de medic si standardele in fata dumneavostra, pacientul, dar si obligatia de a deveni din ce in ce mai buni in fiecare zi, de a continua sa investim profesional si material.

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001