fbpx

KIDS MOVEMENT

Small steps for GREAT ACHIEVEMENTS

Programul "Kids Movement - small steps for GREAT ACHIEVEMENTS" a pornit de la o idee simplă, dar, precum un copil iubit și îngrijit corespunzător, a început să crească. Ei, oamenii de la Bio Terra Med sunt preocupați de copii, de părinții și chiar de bunicii acestora și cred foarte mult că:

- prevenția este cel mai important lucru
- sănătate = sănătatea fizică, emoțională și psihică și chiar un pic mai mult, dar n-am să vă dezvălui toate surprizele pe care le-au pregătit.
- toate lucrurile trebuie integrate în contexte: echipe medicale și de terapeuți care acționează împreună, contextul familial, cel familial împreună cu cel medical și terapeutic etc


SPECIALITĂȚILE MEDICALE DIN CADRUL PROGRAMULUI

KIDS MOVEMENT - small steps for GREAT achievements

Pentru a afla mai multe detalii despre fiecare specialitate medicală și a vedea oferta de servicii, dați click pe fiecare imagine în parte.

KINETOTERAPIE - Kids Movement

NUTRIȚIE - Kids Movement

PEDIATRIE - Kids Movement

DERMATOLOGIE - Kids Movement


 

Bio Terra Med Primăverii

Kinetoterapie, Nutriție și Dermatologie.

Click pe hartă pentru mărire.

Bio Terra Med Grivița

Pediatrie.

Click pe hartă pentru mărire.

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei