Programul CHEKMihai Argăseală - CHEK
CHEK Program Coordinator

Mihai Argăseală

Click pe imagine pentru a accesa profilul profesional.

Programare rapidăCHEK this out! 😉

Ai dureri de spate, de umeri sau de genunchi?

Simți că articulațiile nu te mai ajută sau chiar te dor?

Ți-ai pierdut mobilitatea?

Petreci prea multe ore pe scaun, în fața calculatorului?

Stai mai tot timpul cu telefonul în mână?

Nu mai ai chef de prea multe lucruri și nici somnul nu ți-e odihnitor?

Te-ai îngrășat?

Ți-ai pierdut masa musculară?

Amâni mereu momentul de a începe să faci mișcare sau de a practica un sport, deși știi foarte bine că asta ar fi foarte sănătos pentru tine?

Ei bine, dacă te regăsești în vreuna (sau mai multe) dintre întrebările de mai sus, atunci ai ajuns unde trebuie! Citește despre cum te poate ajuta programul CHEK.

Felul în care ne desfășurăm viața în societatea actuală ne produce un mare handicap – acela al lipsei de mișcare. Mai cu seama al mișcării adecvate fiecăruia dintre noi. Și, permite-mi să-ți spun că atragi ceea ce practici. Ai observat vreodată că dacă dormi mult simți nevoia să dormi din ce în ce mai mult? Dar că, atunci când petreci prea multe ore pe scaun, la birou sau acasă, nu-ți mai vine să faci mișcare? Și parcă nici n-ai chef să fii mereu atent la ce, cum și cât mănânci? Când faci un lucru pentru mult timp îți creezi un tipar. Din care e foarte greu să ieși, apoi îți spui că tu nu poți să faci lucrurile altfel. 

Toate acestea, împreună cu o lipsă generalizată de educație în spiritul prevenției te aduc mai târziu pe holurile spitalelor. Știu, poate ești tânăr, în putere și, nu-i așa, ție nu ți se poate întâmpla…până când… Sau crezi că ești prea în vârstă… Poate e momentul să nu mai fugi de propriile probleme și să faci cu adevărat ceva care îți va crește calitatea vieții!

Vedem din ce în ce mai des și din ce în ce mai mult copii și adulți până în 40 de ani cu posturi greșite și afecțiuni care le modifică fundamental traseul vieții. 

Unii își depășesc blocajele, își adună forțele și aleg drumul greu al schimbării. Ei sunt modelele care ar trebui să ne inspire zi de zi! 

Dar ce este CHEK?

CHEK înseamnă Corrective High-performance Exercise Kinesiology. 

CHEK este un sistem integrativ extrem de complex prin intermediul căruia, dacă 

 • ai dureri de spate, gât, brațe sau picioare
 • ai o postură greșită
 • ai avut operații care te împiedică să practici sportul tău preferat sau pur și simplu să duci o viață normală
 • vrei să îți aduci corpul într-o condiție optimă de funcționare și în acest fel să îți echilibrezi și starea psihică și pe cea emoțională

atunci ți se va crea un pachet individualizat de exerciții prin intermediul căruia, în timp, poți îmbunătăți, corecta și chiar vindeca problemele de sănătate fizică ce te împiedică să fii, în fiecare zi, cea mai bună versiune a ta și să-ți atingi mai ușor obiectivele profesionale și personale pe care ți le propui. 

În ce constă programul bazat pe sistemul CHEK și cât costă?

 1. Evaluare CHEK – durata 90 de minute. Evaluarea este realizată de Mihai Argăseală – CHEK Program Coordinator, International Certified CHEK Practitioner.

Preț evaluare: 300 de lei.

 1. Pachetul CHEK pe care l-am pregătit pentru tine este structurat pe durata a 2 luni și constă în: 16 ședințe CHEK personalizate:
  • câte 2 ședințe pe săptămână sub coordonarea practicienilor CHEK
  • O ședință CHEK constă în: 45 de minute de program personalizat și 15 minute de terapie manuală

Preț pachet CHEK – 3000 lei. 

Persoanele care, în urma evaluării decid că vor să achiziționeze programul CHEK, vor primi bonus un voucher de 300 de lei.*

Despre serviciile medicale la care poate fi folosit voucherul cadou, puteți citi mai multe aici.

* Excepție de la primirea voucherului sunt persoanele care achiziționează programul CHEK prin intermediul companiilor de asigurări private de sănătate.

Modalități de plată

 1. La Recepția Bio Terra Med Primăverii, cash sau cu card. În această perioadă vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
 2. Online, aici.
 3. În rate. Programul poate fi plătit și în rate (maximum 6 rate), cu card de cumpărături / de credit. Pentru aceasta, completați formularul de programare și, atunci când veți fi sunat(ă) pentru a stabili detaliile, solicitați să vi se trimită linkul de plată. 

Plata în rate se poate face astfel:

 1. Dacă ai un card de cumpărături emis de ING Bank – poți alege plata în rate la recepție.
 2. Dacă ai un card emis de: Banca Transilvania (Star BT), BCR, First Bank, Alpha Bank sau BRD – atunci când soliciți programare, bifează plata în rate cu link de plată. Acest link îți va fi trimis pe email și poți plăti exclusiv online. 

Un aspect deosebit de important este acela că ședințele se desfășoară în regim de 1 la 1, adică ai kinetoterapeut dedicat, iar în sală sunteți doar tu și kinetoterapeutul.

Bio Terra Med este singurul centru medical din România unde poți urma programul CHEK. 

Programul este conceput, pentru fiecare persoană în parte de către Mihai Argăseală – CHEK Practitioner acreditat internațional.

După cele 2 luni – tu alegi dacă vrei sau nu să continui acest program, dar, dacă tot ai pornit pe drumul schimbării și observi că rezultatele obținute îți aduc doar beneficii, ar fi păcat să renunți! 

În ce alte probleme de sănătate te mai ajută CHEK?

În afară de cele menționate până acum, CHEK te mai ajută în cazul problemelor de 

 • incontinență urinară
 • dureri sacro-iliace
 • pregătirea preoperatorie în cazul problemelor legate de ortodonție
 • impotență / ejaculare precoce
 • pregătire fizică pentru persoanele care practică sau își doresc să înceapă practicarea unui sport.

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei