fbpx


CONTACT

Tel. BTM Grivița: 0724.262.110 / 0774.022.961 / 0726.243.473

Tel. BTM Primăverii: 0723.341.001

Bio Terra Med Primăverii

Pictor Ion Negulici, Nr. 27, Sect. 1

PROGRAM DE LUCRU:

L – V: 8:00 – 20:00


PROGRAM DE RECOLTARE PROBE BIOLOGICE:

L – V: 8:00 – 10:00


CONTACT:

0723.341.001


E-MAIL

receptie.negulici@bioterramed.ro
Solicitare programare
BTM PRIMĂVERII


Completarea acestui câmp nu este obligatorie, dar poate fi utilă.
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
https://bioterramed.ro/politica-de-confidentialitate/

Specialități medicale
BTM PRIMĂVERII
Bio Terra Med Grivița

Calea Grivitei, Nr. 3, Sector 1

PROGRAM DE LUCRU:

L – V: 8:00 – 20:00


PROGRAM DE RECOLTARE PROBE BIOLOGICE:

L – V: 8:00 – 11:30


CONTACT:

0724.262.110 / 0774.022.961 / 0726.243.473


E-MAIL

receptie.grivita@bioterramed.ro
Solicitare programare
BTM GRIVIȚA


Completarea acestui câmp nu este obligatorie, dar poate fi utilă.
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
https://bioterramed.ro/politica-de-confidentialitate/

 • POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE
POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Politică de confidenţialitate

Ed 1.0 /14.11.2017

Politica de confidenţialitate se aplică tuturor interacțiunilor cu website-ul nostru: www.bioteramed.ro.

Denumirea operatorului de date cu caracter personal: BIO TERRA MED S.R.L

Proprietarul website-ului www.bioterramed.ro: BIO TERRA MED S.R.L

 

Datele personale pe care le prelucrăm de pe site si scopul acestora

 

 1. Programari online la specialitatile medicale ale clinicii

Pentru a efectua o programare pe site-ul nostru, colectăm urmatoarele date personale ale dumneavoastră: numele complet, adresa de e-mail, și numărul de telefon. Datele personale furnizate de dvs. pe această pagină a site-ului nostru sunt utilizate exclusiv în scopul efectuării programării și nu în alte scopuri.

Vă asigurăm de confidențialitatea acestor date prin angajamente de confidențialitate semnate de intreg personalul nostru angajat.

Minimizarea datelor personale

Colectarea datelor dumneavoastră personale este limitată strict la minimul necesar programarii.

Durata de stocare

Datele dumneavoastră personale vor fi stocate pe o perioadă nelimitata.

In cazul in care nu s-a efectuat programarea dvs si vă retrageți consimţământul pentru prelucrare, cu privire la datele personale colectate prin intermediul website-ului, vom şterge toate datele dumneavoastră personale în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 30 de zile.

Dacă stocarea datelor dumneavoastră personale este necesare în temeiul unor dispoziții legale exprese, putem să vă stocăm datele personale în continuare, pentru acea durată.

Persoane terțe

Nu divulgăm sau transferăm datele dumneavoastră personale către terți. Cu toate acestea, în cazurile în care divulgarea sau transferul este necesar sau dacă suntem obligați prin lege, de ex. dacă divulgarea este o obligație legală, vă vom informa în cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer.

 1. Abonare la newsletter

 

Temeiuri legale şi scopurile prelucrării

Va prelucram numele complet si adresa de e-mail pentru a va putea transmite articole şi alte materiale informative cu privire la noutatile clinicii BIO TERRA MED. Vom folosi informaţiile pe care ni le furnizaţi doar în scopul de a vă furniza serviciile pe care le-aţi solicitat.

Atunci când vă abonaţi la materialele noastre informative prin intermediul website-ului nostru, vă vom solicita, de asemenea, şi consimţământul cu privire la prelucrarea datelor personale.

Deoarece sunteţi îndreptăţit să ştiţi scopul în care prelucrăm datele dumneavoastră personale, vă vom informa înainte de a prelucra datele dumneavoastră personale în alt scop decât cel pentru care ne-aţi încredinţat datele dumneavoastră personale.

Durata de stocare

Datele dumneavoastră personale vor fi prelucrate pentru o perioadă de 5 ani.

Daca vă retrageți consimţământul pentru prelucrare, cu privire la datele personale colectate prin intermediul website-ului, sau ne solicitați să ștergem datele personale colectate în orice alt mod, vom şterge toate datele dumneavoastră personale în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de 30 de zile.

Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate împotriva amenințărilor şi ne asigurăm că sunt protejate prin măsuri de securitate şi infrastructura IT corespunzătoare. Mai mult, avem implementată o procedură internă care ne permite să descoperim, să notificăm şi să documentăm orice încălcare a securității în cel mai scurt timp posibil.

Dacă descoperim o breşă de securitate în prelucrarea datelor dumneavoastră personale care prezintă un risc pentru drepturile şi libertăţile dumneavoastră, vom notifica Autoritatea Naţională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personale. Veţi fi informat cu privire la breșă de securitate dacă aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile şi libertăţile dumneavoastră.

Cunoașteți-vă drepturile

Aveţi următoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal:

 1. Dreptul de acces la datele personale. Acest lucru înseamnă că la solicitarea dumneavoastră, noi vă vom confirma dacă prelucrăm datele dumneavoastră personale şi/sau vă vom furniza o copie cu aceste date.
 2. Dreptul de a obţine rectificarea datelor personale inexacte.
 3. Dreptul de a obţine restricţionarea procesării datelor personale. Acest drept vă este disponibil atunci când:
 4. contestaţi acurateţea datelor dumneavoastră personale prelucrate, doar cât timp efectuăm verificări cu privire la acurateţea acestora şi efectuăm actualizările necesare, daca este cazul;
 5. prelucrarea datelor personale este nelegală, şi vă opuneţi ştergerii datelor dumneavoastră personale,
 6. nu avem nevoie de datele dumneavoastră personale pentru scopul prelucrării şi dumneavoastră le solicitaţi pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept legal, sau
 7. vă opuneţi prelucrării datelor dumneavoastră personale, cât timp există un echilibru între interesul nostru legitim şi dreptul dumneavoastră de a solicita încetarea prelucrării.

Exercitaţi-vă drepturile

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră personale sau dacă doriţi să ne adresaţi vreo solicitare, precum şi să vă exercitaţi oricare din drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale, vă rugăm să ne contactaţi la:

– adresa de e-mail: centrul.medical@bioterramed.ro

– tel/fax: 021.9680, 021315.15.93/96

– sediile noastre:

 • Pictor Ion Negulici, nr. 27, sector 1, Bucuresti
 • Calea Grivitei, nr. 3, sector 1, Bucuresti

Vom analiza fiecare solicitare în cel mai scurt timp posibil, dar nu mai mult de o lună. În cazul în care avem nevoie de mai multe informaţii din partea dumneavoastră sau avem dificultăţi în rezolvarea cererii dumneavoastră, vă vom informa fără întârziere cu privire la faptul că avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza în mod corespunzător cererea dumneavoastră.

În cazul în care consideraţi că nu am soluţionat toate cererile dumneavoastră sau sunteţi nemulţumiţi de răspunsurile noastre, puteţi formula o plângere către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Autoritatea de supraveghere văva informa cu privire la stadiul şi soluţia plângerii, într-o perioadă rezonabilă de timp.

De asemenea, puteţi să vă adresaţi instanțelor de judecată împotriva noastră sau a autorităţii de supraveghere.

Modificări ale politicii

Daca ne decidem să modificăm prezenta politică de confidenţialitate pentru a proteja mai bine drepturile şi datele dumneavoastră personale, vom publica o nouă versiunea aici, care o va înlocui pe aceasta.

Nicio modificare a politicii de confidenţialtiate nu vă va reduce drepturile fără consimţământul dumneavoastră.

Va mulţumim că ne-aţi încredinţat datele dumneavoastră personale şi că ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi politica noastră de confidenţialitate. Va rugăm nu ezitaţi să ne contactaţi, dacă mai aveţi orice alte nelămuriri cu privire la datele dumneavoastră personale şi modul în care le prelucrăm.


Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei