fbpx

Blog de SĂNĂTATE


BLOG DE SĂNĂTATE își propune să devină sursa dumneavoastră de informații medicale de încredere. 

Ne puteți sugera subiecte care vă interesează, astfel încât medicii din clinicile noastre să poată veni în ajutorul dumneavoastră cu răspunsurile necesare și utile.


No more posts

Nu uitați că acest blog de sănătate

  • NU ține loc de consultații medicale, care au loc doar în cabinet
  • NU încurajează automedicația și nici medicația după ureche, din recomandările prietenilor / familiei / anturajului general sau din „rețete” de pe internet.
  • Vă oferă informații medicale de calitate, dar nu poate ține un stil de viață sănătos în locul dumneavoastră! 
  • Dincolo de informațiile medicale, acest blog vă vorbește în primul rând despre prevenție și vă încurajează să vă extindeți autoeducația și în domeniul sănătății. În tradiția românească oamenii obișnuiesc să-și ureze „sănătate!”. Avem și zizcala „Sănătate, că-i mai bună decât toate”, dar câți dintre dumneavoastră aplicați și cealaltă zicală, poate cea mai importantă – „Mai bine previi decât să vindeci!”?…

De câțiva ani promovăm metodele de programare online ca fiind cele mai eficiente, deoarece recepțiile noastre nu pot prelua volumul imens de apeluri telefonice zilnice. Reamintim și aici:

  • Pe pagina principală a site-ului nostru găsiți formularul de solicitare de programare pe specialități medicale. Dacă nu aveți preferințe pentru un anume medic sau terapeut, atunci acesta este cel mai potrivit pentru dumneavoastră. Îl găsiți aici.
  • Dacă doriți să vă programați la un anume medic sau terapeut din cadrul clinicilor noastre, atunci intrați pe pagina sa de profil și completați formularul de programare personalizat. Pe medicii și terapeuții noștri îi găsiți fie dând click pe tab-ul „Echipa”, fie dând click pe tab-ul „Specialități medicale”, alegeți apoi specialitatea medicală dorită și dați click pe ea pentru a vi se afișa lista medicilor de pe acea specialitate. Apoi alegeți medicul sau terapeutul dorit, dați click pe imaginea sa și intrați pe pagina sa de profil.

IMPORTANT!!!

„Blog de sănătate” aparține BIO TERRA MED. Conținutul său este protejat internațional de către DMCA.

Preluarea de informații se va face doar cu acordul scris al BIO TERRA MED. De asemenea, după obținerea acordului scris din partea noastră, informațiile preluate trebuie să fie însoțite de link spre site-ul nostru. Preluările care nu respectă condiția de mai sus intră sub incindența Legii Drepturilor de Autor și vor fi sancționate ca atare.

Translate

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei