Intertrigo candidozic
Intertrigo candidozic este cea mai comună infecție fungică a pielii, fiind frecvent întâlnită în perioada verii. Termenul de intertrigo descrie o afecțiune inflamatorie ce afectează pliurile de la nivelul pielii (retroauricular, cervical, axilă, submamar, pliu abdominal, inghinal, interfesier și interdigital).
Kineto family
Dacă îți dorești doar să faci mișcare sau ai nevoie de kinetoterapie pentru anumite probleme medicale, dar ai un micuț pe care nu ai cu cine să îl lași sau pur și nu poți sta departe de el câteva ore. copilul tău ar avea nevoie de kinetoterapie sau doar să
Diastaza abdominală
Diastaza abdominală este o afecțiune întâlnită frecvent la femeile care au născut. Aceasta poate apărea și la copii, dar se remediază până în jurul vârstei de 3 ani și la adulți (deopotrivă femei și bărbați) care au ridicat greutăți mari sau au făcut exerciții de abdomen nepotrivite sau excesive, care
Arsurile solare
Arsurile solare sunt rezultatul expunerii excesive la radiațiile ultraviolete. Sunt favorizate de expunerea în intervalul orar nerecomandat (între 10 și 16) și de absența aplicării riguroase a cremelor de fotoprotecție. Dr. Teodora Predescu – medic specialist Dermatologie și Estetică medicală – ne explică felul în care se manifestă acestea și
Baby kineto
BABY KINETO –  prevenție și stimulare pas cu pas Atunci când doriți să interveniți pozitiv în dezvoltarea neuromotorie a micuțului, vă puteți ajuta de exerciții sau trucuri pe care kinetoterapeutul vi le poate arăta, demonstra și învăța.
Tal valg
Tal valg este o diformitate, preponderent congenitală. De multe ori este asociată cu piciorul plat. Kinetoterapie copii – Bio Terra Med Negulici.
Piscina și afecțiunile cutanate pe care le poate provoca
Există o serie de riscuri asociate frecventării piscinelor și ștrandurilor, ele fiind un rezervor de bacterii, virusuri și fungi. 
Piciorul strâmb la copii
“Piciorul strâmb” reprezintă o anomalie congenitală observată, în majoritatea cazurilor, de la naștere. Aceasta poate afecta unul sau ambele picioare ale copilului.
Știi ce poți păți după expunerea la soare?
Știi ce poți păți după expunerea la soare? Alergiile solare sunt caracterizate printr-o  reactivitate exagerată a pielii după expunerea la soare.
Microneedlingul cu radiofrecvență fracționată
Microneedlingul cu radiofrecvență fracționată este o tehnică nouă de stimulare a producției de colagen și astfel o metodă excelentă de rejuvenare cutanată.

© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei