Homeopatie

Alfă cum te poate ajutaHomeopatia este o metodă terapeutică ce utilizează substanțe naturale din cele trei regnuri animal, mineral și vegetal, pentru a stimula mecanismele proprii de autoapărare și regenerare a organismului. Ea identifică și îndepărtează cauzele fundamentale ale bolilor vindecând din interior.

Homeopatia trateaza pacientul ca întreg și ia în considerare atât fizicul și psihicul precum și predispoziția ereditară, mediul și modul de viață, alimentația, stressul persoanei respective.

Homeopatia tratează persoana – nu boala, cauza – nu simptomele.

Ignoranța este cel mai mare duşman al progresului.

Nu exista incompatibilitate între Homeopatie și o altă metodă terapeutică. Profesionalismul medicului este cel pus în discuţie și nu metoda terapeutică. Medicul homeopat este întâi medic și apoi homeopat.

Metoda terapeutică homeopată este o metodă eficientă și blânda cu organismul – adică îl respectă – dar numai un medic este capabil să decidă metoda terapeutică.


Ce boli ameliorează sau tratează Homeopatia?

Se pot aborda și trata homeopatic orice boli acute și cronice:

  • răceli frecvente, sinuzite, otite, amigdalite, vegetații adenoide – polipi, bronșite, astm bronșic;
  • erupții ale pielii, urticarii, eczeme, psoriazis;
  • tulburări digestive – constipație, diaree, hemoroizi, fisuri anale, greață și vărsături, litiaza biliară, probleme hepatice;
  • infecții urinare acute și cronice, diverse probleme renale;
  • artrite, artroze, sciatică;
  • boli cardiace și pulmonare cronice;
  • anumite probleme endocrine (tulburări de creștere, tiroidiene, pancreatice);
  • tulburări menstruale sau postmenopauza (inclusiv mastodinii sau mastoza fibrochistică), probleme legate de sarcină, tulburări de dinamică sexuală;
  • șocuri emoționale, depresii, anxietate, fobii, etc.

În cazurile în care nu se poate obține vindecarea, se produce, de cele mai multe ori, o ameliorare durabilă.

Avantajele homeopatiei față de alte metode terapeutice sunt: folosirea unor cantități foarte mici de medicamente care implică, pe de o parte, lipsa toxicității asupra organismului, iar pe de altă parte costul foarte mic comparativ cu tratamentul alopat. În ce privește efectul terapeutic, acesta este mult mai complex și se exercită asupra întregului organism îmbunătățind starea de sănătate atât în plan fizic cât și mental și emoțional.

Abonează-te la postări

Loading

Abonează-te la canalul nostru de YouTube

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei