Mihai Argăseală

International

Certified check

practitioner

bio terra med

primăverii

Mihai Argăseală este acreditat internațional ca practician al sistemului C.H.E.K nivelul 3 și HLC – Holistic Lifestyle Coach nivelul 2, în cadrul Institutului CHEK.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Din 2013 lucrează cu oameni cu diferite afecțiuni fizice, cu sportivi de performanță, dar și cu oameni care au înțeles faptul că pentru a avea o stare bună de sănătate trebuie să își corecteze /  îmbunătățească sănătatea fizică. Aceștia sunt oamenii care au înțeles că merită să investească din timp o sumă de resurse importante (timp, efort, bani), pentru a limita / evita problemele care ar putea apărea mai târziu. “Mai bine previi decât să vindeci.”

Dintre patologiile cu care Mihai Argăseală s-a confruntat cel mai des, amintim – hipercifoze, hiperlordoze, scolioze, disfuncții ale bazinului, hernii de disc lombare și cervicale, probleme de ortodonție, plus multe alte tipuri de probleme scheleto-musculare, care – în mod convențional – ar fi necesitat foarte multă atenție, timp și chiar intervenții chirurgicale.

Pasionat de mișcare încă de la vârste mici, a practicat gimnastică, dansuri, calistenice (condiționare cu propria greutate) și practică și acum artele marțiale. 

Mihai Argăseală ne spune:

Propriile limitări și accidentări din trecut m-au determinat să caut care sunt “dedesubturile” care produc problemele de coloană sau de articulații, care ne împiedică să performăm la nivelul optim. În același timp, am căutat să înțeleg cum se pot echilibra și rezolva cauzele acestor probleme pe termen lung, “de la rădăcină“.

Am considerat că sănătatea este principalul pilon care ne poate susține pe fiecare dintre noi să oferim tot ce avem mai bun în ceea ce facem și de aceea m-am îndreptat către un sistem de sănătate holistică.

Astfel, am ales să studiez sistemul CHEK la Institutul din UK, alături de profesioniști în domeniu și să aduc acest nivel mai profund de cunoaștere în practica mea din București.

Frumusețea sistemului C.H.E.K vine din faptul este un sistem dedicat să identifice și să măsoare precis sursa dezechilibrelor musculo-scheletale, iar exercițiile și metodele aplicate pot fi adaptate și personalizate în funcție de fiecare individ în parte, de problema și dezechilibrul său specific.

Începând cu anul 2015, studiez și practic aceste principii de sănătate holistică, recuperare și pregătire fizică, atât asupra mea cât și asupra clienților mei, iar rezultatele au fost remarcabile încă de la bun început.

Mi-am propus să ajut cât mai mulți oameni să își recapete încrederea și capacitatea de a se mișcă liber, fără restricții și limitări, și să performeze cât se poate de bine în sportul sau în mediul lor de lucru.

Scopul meu este să ajut cât mai mulți oameni să își rezolve durerile și accidentările de spate, să se miște și să performeze în cele mai bune condiții, atât în sport cât și în viață lor zilnică, fără restricții și limitări.

Consider că este tot la fel de important că fiecare om să își înțeleagă și să lucreze corect cu propriul său corp, nu doar pentru a preveni problemele, dar pentru a se bucura de sănătate, pe termen lung. De aceea caut întotdeauna să ofer, alături de antrenamentele fizice, cunoașterea și înțelegerea care sunt necesare pentru a pune bazele unui corp cu adevărat funcțional.

Programul CHEK se desfășoară exclusiv la Bio Terra Med Primăverii. Este coordonat de Mihai Argăseală, care are propria lui echipă de terapeuți – de asemenea acreditați la nivel internațional.

Mai multe despre program și costuri, puteți citi aici.

Mihai Argăseală vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

GI Stool Profile
Dr. Adriana Nae - Nutriție
Bio Terra Med

Testul GI Stool Profile

Testul GI STOOL PROFILE sau evaluarea exhaustivă a funcției gastrointestinale Articol oferit de testedebine.ro Când se recomandă evaluarea exhaustivă a funcției gastro-intestinale? – Sindrom de intestin iritabil;– Sindrom metabolic;– Boli autoimune;– Flatulență, meteorism;– Diabet de tip 2;– Dureri abdominale;– Diaree;– Oboseală cronică;– Probleme dermatologice cronice;– Pipertensiune. Echilibrul și buna funcționare a intestinului joacă un rol

Citește mai departe »
terapie cranio-sacrala bebelusi
Kinetoterapeut Mihaela Berescu
Bio Terra Med

Terapia craniosacrală pentru bebeluși

De cele mai multe ori compresiile craniene produse în timpul vieții intrauterine sau în timpul nașterii sunt responsabile de compresii ale nervilor ce ies de la baza craniului cum sunt nervul vag, nervul hipoglos etc. Află mai multe despre terapia craniosacrală de la colegele noastre – Mihaela Berescu și Simona Rusu, care te așteaptă să vii împreună cu bebelușul tău la Bio Terra Med Primăverii.

Citește mai departe »
bolile tiroidei dr andreea theodoru
Dr. Andreea Theodoru
Bio Terra Med

Femeile și bolile tiroidei

Bolile tiroidei sunt mai frecvent întâlnite la femei.  SUNT FEMEILE MAI PREDISPUSE LA BOLI ALE TIROIDEI? Dr. Andreea Theodoru: Da, din păcate femeile fac mai des boli ale tiroidei decât bărbații. De exemplu – în cazul tiroiditei Hashimoto femeile fac această boală cam de 7 ori mai mult decât bărbații, iar în cazul cancerului tiroidian

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Bio Terra Med YouTube Channel
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

CHEK – MIHAI ARGĂSEALĂ – Bio Terra Med Primăverii
Average rating:  
 0 reviews

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați efectuat măcar un modul al programului CHEK la Bio Terra Med Primăverii.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei