Dr. Ștefan Vermeșan

Dr. Ștefan Vermeșan

medic primar

Ortopedie

bio terra med grivița

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Cu o experiență vastă, Dr. Stefan Vermeșan se remarcă ca medic primar în Ortopedie și Traumatologie. La Bio Terra Med Grivița oferă îngrijiri de calitate și soluții eficiente pentru diverse afecțiuni ortopedice. Adept al unei abordări dedicate față de pacienți, Dr. Vermeșan și-a consacrat cariera tratând cu succes mii de pacienți, devenind un specialist de încredere în domeniul său.

Angajamentul său pentru excelență în îngrijirea pacienților este evidențiat de învățarea continuă, pentru a fi la curent cu noile tehnologii medicale. Dr. Stefan Vermeșan recunoaște importanța evoluției constante a medicinei și investește eforturi considerabile pentru a-și perfecționa cunoștințele și abilitățile în concordanță cu schimbările tehnologice și științifice.

Dr. Ștefan Vermeșan – Studii complementare

Un aspect distinctiv al expertizei sale este studiul complementar în Chirurgie artroscopică. Aceasta este o ramură specializată în intervenții chirurgicale minim invazive la nivelul articulațiilor. Această competență adițională consolidează abilitățile sale în oferirea unor soluții avansate și moderne pentru afecțiunile ortopedice, punându-l în fruntea listei specialiștilor din domeniu.

Pe lângă calificările sale academice impresionante, Dr. Vermeșan pune pacienții pe primul loc, abordând fiecare caz cu empatie și profesionalism. Este conștient de impactul semnificativ pe care problemele ortopedice le pot avea asupra calității vieții. De aceea, oferă soluții personalizate și tratamente eficiente, adaptate nevoilor individuale ale pacienților săi.

Pentru cei care caută un medic primar în Ortopedie și traumatologie dedicat, cu o vastă experiență și o abordare orientată spre pacient, Dr. Stefan Vermeșan este alegerea potrivită. Cu expertiza sa în Chirurgie artroscopică și angajamentul său continuu pentru excelență, Dr. Vermeșan este un lider în domeniul ortopediei, oferind servicii de calitate și soluții de tratament avansate. Apelează acum pentru a beneficia de îngrijirea personalizată și experiența sa vastă în domeniul ortopediei și traumatologiei.

Dr. Ștefan Vermeșan vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Kinetoterapeut Mihaela Berescu
Bio Terra Med

Tal valg

Tal valg este o diformitate, preponderent congenitală. De multe ori este asociată cu piciorul plat. Kinetoterapie copii – Bio Terra Med PRIMĂVERII.

Citește mai departe »
Baby kineto
Kinetoterapeut Simona Rusu
Bio Terra Med

Baby kineto

BABY KINETO –  prevenție și stimulare pas cu pas

Atunci când doriți să interveniți pozitiv în dezvoltarea neuromotorie a micuțului, vă puteți ajuta de exerciții sau trucuri pe care kinetoterapeutul vi le poate arăta, demonstra și învăța.

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Canal de YouTube Bio Terra Med
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. Ștefan Vermeșan
Average rating:  
 0 reviews

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Dr. Ștefan Vermeșan

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei