Dr. Florentina Simion

Dr. Florentina Simion

Medic Primar Radiologie și Imagistică Medicală

Dr. Florentina Simion are competente in radiologie, ecografie generala, senologie imagistica (imagistica sanului), computer tomografie si rezonanta magnetica nucleara.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Completarea acestui câmp nu este obligatorie, dar poate fi utilă.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
https://bioterramed.ro/politica-de-confidentialitate/

Dr. Florentina Simion a absolvit Facultatea de Medicina generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” București și a urmat rezidentiatul in specialitatea radiologie-imagistica medicala la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB);

Este afiliata profesional cu Societatea de Radiologie si Imagistica din Romania, Societatea de Imagistica Sanului din Romania, Societatea de Imagistica ORL, European Society of Radiology.
 
Participa frecvent la cursuri si congrese nationale si internationale pentru a fi la curent cu toate noutatile din domeniu.

Servicii

Lei350
  • Ecografie abdominala generala dr Simion Florentina (Esaote)

Dr. Florentina Simion vă recomandă
Blog de sănătate

bolile tiroidei dr andreea theodoru

Femeile și bolile tiroidei

Bolile tiroidei sunt mai frecvent întâlnite la femei.  SUNT FEMEILE MAI PREDISPUSE LA BOLI ALE TIROIDEI? Dr. Andreea Theodoru: Da, din păcate femeile fac mai des boli ale tiroidei decât bărbații. De exemplu – în cazul tiroiditei Hashimoto femeile fac această boală cam de 7 ori mai mult decât bărbații,...

CITEȘTE MAI DEPARTE
Terapie craniosacrală pentru adulți

Terapie craniosacrală pentru adulți

Terapeutul utilizează tehnici manuale blânde, ce constau în atingeri ușoare și presiuni delicate pe diferite părți ale capului, gâtului, feței, spatelui, sau orice altă zonă relevantă, cu scopul de a identifica și elibera eventualele tensiuni și blocaje din sistemul cranio-sacral.

CITEȘTE MAI DEPARTE
posturologie

Postura și Posturologia

Știai că felul în care mesteci sau problemele de vedere îți pot afecta postura corectă a corpului și îți pot da dureri de spate, de umeri sau chiar de genunchi? Posturologia, prin programele de reechilibrare posturală vine să corecteze aceste probleme.

CITEȘTE MAI DEPARTE

Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

bio terra med youtube channel
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Te rugăm să răspunzi la cele 3 întrebări și să completezi câmpul “Review” cu feedbackul tău. 

Click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bio Terra Med
Average rating:  
 0 reviews

Părerea ta contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ai fost într-adevăr pacientul / pacienta domnului Cristian Popa.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei