Kineto family

Kineto family este un program special conceput pentru a îmbina armonios mișcarea coordonată de kinetoterapeut cu jocul, astfel încât beneficiile sale să nu se rezume doar la îmbunătățirea stării de sănătate a maturului și a copilului, ci și la întărirea legăturii emoționale dintre cei doi și la dezvoltarea comunicării dintre ei.

Dacă

 • îți dorești doar să faci mișcare sau ai nevoie de kinetoterapie pentru anumite probleme medicale, dar ai un micuț pe care nu ai cu cine să îl lași sau pur și nu poți sta departe de el câteva ore.
 • copilul tău ar avea nevoie de kinetoterapie sau doar să își consume energia într-un mod constructiv și, în același timp, plăcut,

dar nu ai găsit încă un mod de a face acest lucru, te așteptăm să ne faci o vizită pentru a găsi împreună soluția potrivită.

Cui se adreseaza “Kineto family”?

 • Proaspetelor mămici, care au o problemă (medicală, estetică sau care ține de starea de bine)  ce necesită recuperare prin mișcare:
  • Diastaza abdominală – îndepărtarea mușchilor drepți abdominali care mențin aspectul de “burtică de sarcină” după naștere. 
  • Durerile de spate – care știm cât de mult se accentueză în această perioadă. Și cât de multă nevoie avem de suport muscular pentru a ține micuții acolo unde le este cel mai bine – în brațele mamei!…
  • Oboseala cronică. Pe cât de frumoasă este aceasta perioadă, pe atât de obositoare devine. Mișcarea este printre primele pe lista de modalități de îmbunățtăire a stării de sănătate. Prin mișcare se descarcă endorfinele – substantele care ne dau o stare de bine, produse în mod natural de corpul nostru atunci când funcționează în echilibru)
  • Kilogramele în plus
  • Tonifierea musculară
  • Dorința de a ieși din rutina zilnică
 • Bunicior / bonelor / tăticilor etc, ce au timpul ocupat cu bebelușii / copiii, dar au nevoie de kinetoterapie sau de exerciții tonifiante ori energizante.
 • Bebelușii / copii, ce au recomandare de kinetoterapie pentru diverse afecțiuni sau au nevoie doar să-și consume energia într-un mod plăcut, care combină jocul cu exercițiile de dezvoltare armonioasă.

Kineto family – primii pași

Pasul 1: avem o discuție pe baza căreia stabilim care sunt nevoile dumneavostră și ale copilului.

Pasul 2: elaborăm un plan activ în care însoțitorul va primi un plan de exerciții, pe care le va executa în timp ce kinetoterapeutul se va ocupa de bebeluș / copil.

Kinetoterapeutul va avea grijă permanent ca ceea ce face însoțitorul să fie corect executat și adaptat nevoilor. În funcție de situație anumite exerciții vor fi executate avându-l ca partener pe bebeluș / copil. Acest lucru va aduce multiple beneficii în consolidarea relației dintre cei doi.

SOLICITĂ PROGRAMARE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

ABONEAZĂ-TE LA POSTĂRI

Loading

YOUTUBE BTM

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei