0723.341.001

Decontarea prin NHS pentru românii cu rezidență în UK

17/04/2019 0

Centrele medicale Bio Terra Med și HIFU Centre au devenit parteneri MedRefund

Pacienții români care locuiesc legal în UK, cu sau fără loc de muncă, pot beneficia de rambursarea cheltuielilor ocazionate de tratamentele cu Ecoterapie, Recuperare medicală sau alte intervenții, tratamente sau proceduri medicale efectuate într-una dintre clinicile noastre – Bio Terra Med și / sau HIFU Centre, de la NHS.Centrele medicale Bio Terra Med și HIFU Centre au semnat, pe data de 18 februarie 2019, un parteneriat cu MedRefund UK, fapt ce permite ca pacienții care locuiesc legal în Regatul Unit al Marii Britanii să poată recupera în mod legal costurile cu tratamentele de la NHS.

Vă aducem la cunoștință mai ales tratamentele cu:

  • Ecoterapie (HIFU) pentru nodulii tiroidieni și fibroadenoamele la sân,
  • Fizioterapie și Recuperare medicală,
  • Tratamentele de Dermatologie și Estetică medicală,
  • Consultațiile, analizele și tratamentele de Virusologie

pe care le puteți face în centrele noastre medicale.

De asemenea, pentru a vedea lista completă a specialităților și a serviciilor medicale de care puteți beneficia, vă invităm să accesați:

Fiecare pacient care locuiește în Regatul Unit al Marii Britanii are dreptul de a alege un furnizor de servicii medicale în EEA (Zona Economică Europeană) și poate recupera în mod legal costurile de la NHS. Asta înseamnă că orice persoană care locuiește în Marea Britanie poate opta pentru asistență medicală în România ca mai apoi aceasta să poată fi fi rambursată.

Dacă o persoană este în așteptare pentru o operație sau pentru orice alt serviciu disponibil în cadrul NHS, aceasta își poate exercita dreptul de a primi operația / tratamentul în România și poate primi de la NHS o rambursare a banilor cheltuiți.

Reorganizarea NHS și restrângerea bugetului au condus la refuzul unor tratamente pentru mulți dintre pacienți pe motiv de condiții non-urgente. Unii pacienți nu pot primi consultații de specialitate sau li se oferă timpi de așteptare nerezonabili. NHS acordă dreptul la un tratament privat în România și astfel se pot evita micile neplăceri și cozile de așteptare cu care se confruntă NHS.

În conformitate cu legislația Regatului Unit fiecare persoană care își are reședința legală în Anglia, Țara Galilor, Scoția sau Irlanda de Nord (chiar dacă între timp s-a întors în România, dar și-a păstrat rezidența într-una dintre țările menționate anterior) are astfel dreptul de a alege un furnizor de servicii medicale în orice țară din UE. Atunci când primesc tratament în afara Regatului Unit rezidenții acestei țări au dreptul la restituirea integrală sau parțială a cheltuielilor pentru asistența medicală primită în una dintre țările Uniunii Europene.

Rezidenții din Regatul Unit pot beneficia de un  tratament în una din țările EU și pot primi rambursări – aceeași sumă pe care NHS (Serviciul Național de Sănătate) ar fi platit personalul medical pentru un anumit serviciu din Regatul Unit.

În România prețurile serviciilor medicale sunt mai scăzute decât în Regatul Unit chiar și în instituțiile medicale private.

Înțelegând că pot fi complicat de finalizat toate demersurile necesare unei rambursări medicale fără vreun ajutor extern, informăm pacienții despre posibilitatea de a utiliza asistența și serviciile companiei MEDREFUND LTD.

http://medrefund.co.uk/ro/

Medrefund LTD – Recuperarea costurilor medicale

Scrieți: romania@medrefund.co.uk

Apelați: +44 (0) 7729438330


Programare evaluare ECOTERAPIE

If you choose to pay in the clinic, please choose to pay by card, not cash.
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Sunt de acord ca datele mele personale să fie fie utilizate de acest site pentru realizarea programării medicale.


Solicitare programare

Specialități medicale BIO TERRA MED
Completarea acestui câmp nu este obligatorie, dar poate fi utilă.
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
https://bioterramed.ro/politica-de-confidentialitate/


Solicitare programare HIFU Centre


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


© Bio Terra Med 2016. BIO TERRA MED S.R.L. J40/3308/2001 C.U.I: 13798304. Sediu: Calea Grivitei, nr. 3, sect. 1, Bucuresti. P.L. Str. Pictor I. Negulici, nr. 27, Sect. 1, Bucuresti. Iban: RO87INGB0000999904552137 BANCA: ING Bank. Cap. social: 1215000 lei

0723.341.001