Dr. Clarisa Păun - diabet

Dr. Clarisa Păun

medic primar

bio terra med

grivița

Dr. Clarisa Păun este medic primar Diabet, Boli Metabolice și Nutriție la Bio Terra Med Grivița.

Consultațiile și tratamentele se pot solicita atât în regim cu plată, cât și decontate CAS. Pacienții trebuie să aibă bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist. 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Dr. Clarisa Păun este medic primar în Diabet, Boli Metabolice și Nutriție la Bio Terra Med Grivița. Domnia sa oferă consultații și tratamente, accesibile atât în regim privat, cât și decontate CAS. Pentru a beneficia de serviciile sale, pacienții trebuie să obțină un bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist.

Cu o formare solidă, Dr. Clarisa Păun a absolvit Liceul Sanitar din Ploiești și apoi – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. Experiența sa vastă include colaborări cu instituții medicale de prestigiu precum Spitalul Județean Ploiești, Spitalul Nicolae Malaxa, Centrul medical Buftea și Spitalul Clinic de Urgență “Profesor Doctor Agrippa Ionescu”.

În paralel cu activitatea clinică, Dr. Clarisa Păun a investit în dezvoltarea sa continuă, participând la cursuri postuniversitare în țară și străinătate. Cu peste 18 participări la congrese naționale și internaționale de specialitate în “Diabet, Nutriție și Boli Metabolice,” medicul aduce o expertiză actualizată și completă în domeniul său.

Pentru o îngrijire specializată în Diabet, Boli Metabolice și Nutriție, Bio Terra Med Grivița este alegerea perfectă. Programați-vă consultația cu Dr. Clarisa Păun și beneficiați de expertiza sa.

Dr. Clarisa Păun vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Cum să îți refaci abdomenul - CHEK exercitiu prone jackknife abdomen
CHEK
Bio Terra Med

Cum să îți refaci abdomenul (Partea I)

Toți avem nevoie de un abdomen activ și bine coordonat pentru a parcurge activitățile zilnice și a reduce accidentările. Un program de condiționare a peretelui abdominal profund, va scădea incidența durerilor de spate și de gât, problemele de incontinență, leziuni/hernii de disc vertebral, entorse sau întinderi de mușchi și ligamente etc.

Citește mai departe »
Afecțiunile tiroidiene și dieta
Dr. Andreea Theodoru
Bio Terra Med

Afecțiunile tiroidiene și dieta

Este nevoie de o dietă specială în cazul pacienților cu afecțiuni tiroidiene? Este sarea iodată recomandată în afecțiunile tiroidiene? Legumele crucifere sunt recomandate în afecțiunile tiroidiene? Dar nucile și soia? Aflați mai multe din articolul realizat de Dr. Andreea Theodoru – medic specialist Endocrinologie și Nutriție.

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Canal de YouTube Bio Terra Med
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. CLARISA PĂUN – BIO TERRA MED GRIVIȚA
Average rating:  
 0 reviews

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Clarisa Păun. 

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei