Dr. Cristina Olteanu

Dr. Cristina Olteanu

Medic primar

Cardiologie pediatrică

bio terra med grivița

Dr. Cristina Olteanu este medic primar Cardiologie la Bio Terra Med Grivița.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Cu o impresionantă carieră în domeniul cardiologiei pediatrice, Dr. Cristina Olteanu se distinge printr-o experiență profesională de peste 20 de ani, în care a obținut rezultate notabile. Specializată în îngrijirea sănătății copiilor, Dr. Olteanu a demonstrat o devotare deosebită față de nevoile micilor pacienți și a contribuit semnificativ la avansarea terapiei în acest domeniu în continuă dezvoltare în secolul nostru.

Unul dintre aspectele care evidențiază excelența sa în cardiologia pediatrică este abordarea sa proactivă și adaptabilitatea la noile tehnologii și metode terapeutice. Dr. Cristina Olteanu s-a angajat într-un proces continuu de învățare și perfecționare, recunoscând că medicina evoluează constant, iar un profesionist dedicat trebuie să rămână la curent cu ultimele descoperiri.

Cu un accent deosebit pe educație și specializare, Dr. Olteanu și-a îmbogățit cunoștințele prin studii complementare, demonstrând astfel un angajament continuu față de excelență în domeniul său. Printre aceste studii se numără:

  1. CARDIOLOGIE PEDIATRICĂ – atestat: Certificarea în cardiologie pediatrică atestă competența și experiența sa în tratarea afecțiunilor cardiovasculare la copii. Această acreditare reprezintă o recunoaștere oficială a expertizei sale în domeniul specific al cardiologiei pediatrice.

  2. ECOCARDIOGRAFIE: Competența în domeniul ecocardiografiei, o tehnică imagistică avansată utilizată pentru evaluarea structurilor inimii, demonstrează abilitatea sa de a utiliza tehnologii moderne pentru a oferi diagnoze precise și tratamente eficiente.

  3. ECOCARDIOGRAFIE TRANSESOFAGIANĂ – SPECIALĂ: Această specializare în ecocardiografie transesofagiană consolidează expertiza Dr. Olteanu în investigarea detaliată a problemelor cardiace, oferind o perspectivă unică și mai detaliată asupra structurilor inimii.

Prin dedicarea sa la formare continuă și perfecționare, Dr. Cristina Olteanu asigură o calitate înaltă a îngrijirii oferite micilor pacienți și rămâne în fruntea progresului în cardiologia pediatrică. Această abordare angajată și proactivă reflectă nu doar competența sa profesională, ci și devotamentul său față de sănătatea și binele copiilor.

Dr. Cristina Olteanu vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Kinetoterapeut Mihaela Berescu
Bio Terra Med

Tal valg

Tal valg este o diformitate, preponderent congenitală. De multe ori este asociată cu piciorul plat. Kinetoterapie copii – Bio Terra Med PRIMĂVERII.

Citește mai departe »
Baby kineto
Kinetoterapeut Simona Rusu
Bio Terra Med

Baby kineto

BABY KINETO –  prevenție și stimulare pas cu pas

Atunci când doriți să interveniți pozitiv în dezvoltarea neuromotorie a micuțului, vă puteți ajuta de exerciții sau trucuri pe care kinetoterapeutul vi le poate arăta, demonstra și învăța.

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Canal de YouTube Bio Terra Med
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. Cristina Olteanu
Average rating:  
 0 reviews

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Cristina Olteanu.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei