Dr. Mihaela Bolog, echipa

Mihaela Bolog

Medic primar

bio terra med

grivița

Dr. Mihaela Bolog s-a alăturat echipei noastre în dubla sa calitate de medic primar Cardiologie și medic primar Medicină internă.

Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Dr. Mihaela Bolog este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și Doctor în Științe Medicale.

Competențe atestate în:

  • Ecocardiografie
  • Ecografie vasculară
  • Ecocardiografie specială – Transesofagiană
  • Ecografie generală

Afilieri Profesionale

Dr. Mihaela Bolog = peste 20 de ani de experiență

Calitatea profesională excepțională a Dr. Mihaela Bolog se măsoară în mii de pacienți tratați cu succes de 20 de ani. Acest lucru este completat și de permanenta sete de studiu. Astfel, doamna Dr. Mihaela Bolog are în portofoliul său profesional și o bogată activitate științifică. Aceasta se reflectă în prezențele remarcabile la congresele științifice din țară și din străinătate.

În 2012 a publicat volumul “Ischemia miocardică silențioasă – de la studiu la importanța practică”.

Dr. Mihaela Bolog – alte câteva repere publicistice:

  • “Coenzima Q10 și seleniul în insuficeința cardiacă – o nouă perspectivă”
  • “Screeningul ischemiei miocardice silențioase în populația asimptomatică cu factori de risc coronarieni”
  • “Hipertensiunea arterială – esențială sau secundară unei tumori suprarenaliene?”
  • “Strain-ul atrial stâng longitudinal evaluat prin speckle tracking ecocardiografic bidimensional poate identifica pacienții cu insuficiență cardiacă cu fracție de ejecție păstrată”
  • “Valoarea prognostică a ischemiei miocardice silențioase la bolnavii cu boală cardiacă ischemică stabilă, asimptomatici”

Doamna Dr. Mihaela Bolog este vorbitor de Engleză și Franceză – un detaliu important pentru pacienții străini, rezidenți în România.

CV-ul său este impresionant, dar credem că această scurtă prezentare vă va ajuta să vă formați o imagine de ansamblu relevantă. 

Dr. Mihaela Bolog vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Dr. Alina Anghel - ORL
Bio Terra Med

Vertijul periferic

Ai amețeli? Simți că se învârte pământul cu tine? Te ia amețeala și atunci când stai în pat? Este posibil să suferi de vertij. Medicul ORL Alina Anghel, Doctor în medicină, îți dă toate detaliile despre cauzele vertijului, modalitățile de diagnosticare și tratamentul adecvat.

Citește mai departe »
Multumiri partenerilor Bio Terra Med
Sanatate
Bio Terra Med

Mulțumiri partenerilor noștri!

În 2021 am împlinit 20 de ani de când existăm pe piața românească a serviciilor medicale. Nu ne-am fi gândit niciodată că așa o să arate anul aniversării noastre, dar cine s-ar fi gândit la o pandemie? Mulți ne-au întrebat cum a fost anul 2021 pentru noi. Răspunsul e simplu – mult mai complicat față

Citește mai departe »
Testul SIBO Flatulenta Crampe, dureri abdominale Diaree sau constipatie Stari depresive migrene, dureri de cap stari nejustificate de oboseala tulburari de concentrare
Noutati
Bio Terra Med

Testul SIBO

Suferi de stări depresive, migrene, dureri de cap, stari nejustificate de oboseală, tulburari de concentrare sau alte simptome pentru care nu ai nici o explicație? E posibil să ai SIBO. La Bio Terra Med poți face acum Testul SIBO.

Citește mai departe »

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Bio Terra Med YouTube Channel
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. MIHAELA BOLOG – Bio Terra Med Grivița
Average rating:  
 1 reviews
 by SAVALAS CLAUDIA
Impresionant – Excelent

Nota 10 / cu Felicitari!
M-am programat la D-na Doctor crezand ca am o problema de natura cardiologica. Diagnosticul a fost cu totul altul, neavand nici o legatura cu cardiologia, iar tratamentul prescris de Dna Doctor si-a facut efectul in 2-3 zile.
Vreau sa subliniez ca CV-ul impresionant al Dnei Doctor mi-a demonstrat calitatea experientei sale profesionale si vreau sa-i multumesc si sa o felicit pe aceasta cale! Multa sanatate si numai bine va doresc!

Vă mulțumim, în numele doamnei Dr. Mihaela Bolog și al centrului nostru medical, pentru timpul pe care ni l-ați acordat pentru a scrie despre experiența dumneavoastră. Review-ul domniei voastre va fi de folos și altor pacienți interesați. Vă dorim sănătate și vă mai așteptăm pe la noi doar în scopuri de prevenție!

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Mihaela Bolog.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei