Dr. Mihaela Bolog, echipa

Mihaela Bolog

Medic primar

bio terra med

grivița

Dr. Mihaela Bolog s-a alăturat echipei noastre în dubla sa calitate de medic primar Cardiologie și medic primar Medicină internă.

Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
Am citit politica de confidențialitate și prelucrare a datelor mele personale de pe acest site.

Dr. Mihaela Bolog este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” și Doctor în Științe Medicale.

Competențe atestate în:

  • Ecocardiografie
  • Ecografie vasculară
  • Ecocardiografie specială – Transesofagiană
  • Ecografie generală

Afilieri Profesionale

Dr. Mihaela Bolog = peste 20 de ani de experiență

Calitatea profesională excepțională a Dr. Mihaela Bolog se măsoară în mii de pacienți tratați cu succes de 20 de ani. Acest lucru este completat și de permanenta sete de studiu. Astfel, doamna Dr. Mihaela Bolog are în portofoliul său profesional și o bogată activitate științifică. Aceasta se reflectă în prezențele remarcabile la congresele științifice din țară și din străinătate.

În 2012 a publicat volumul “Ischemia miocardică silențioasă – de la studiu la importanța practică”.

Dr. Mihaela Bolog – alte câteva repere publicistice:

  • “Coenzima Q10 și seleniul în insuficeința cardiacă – o nouă perspectivă”
  • “Screeningul ischemiei miocardice silențioase în populația asimptomatică cu factori de risc coronarieni”
  • “Hipertensiunea arterială – esențială sau secundară unei tumori suprarenaliene?”
  • “Strain-ul atrial stâng longitudinal evaluat prin speckle tracking ecocardiografic bidimensional poate identifica pacienții cu insuficiență cardiacă cu fracție de ejecție păstrată”
  • “Valoarea prognostică a ischemiei miocardice silențioase la bolnavii cu boală cardiacă ischemică stabilă, asimptomatici”

Doamna Dr. Mihaela Bolog este vorbitor de Engleză și Franceză – un detaliu important pentru pacienții străini, rezidenți în România.

CV-ul său este impresionant, dar credem că această scurtă prezentare vă va ajuta să vă formați o imagine de ansamblu relevantă. 

Dr. Mihaela Bolog vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Cum să îți refaci abdomenul - CHEK antrenament pentru muschii abdominali
CHEK
Marketing Bio Terra Med

Cum să îți refaci abdomenul (Partea II)

Cum să îți refaci abdomenul după operații, hernie abdominală, naștere naturală sau cezariană? (Partea II) Dacă ai trecut printr-o experiență care ți-a modificat abdomenul si deja ai citit despre ce este peretele profund abdominal și cum functionează, trebuie să știi că există soluții de tratament, vindecare și revenire la forma normală. Diastaze abdominale, căci așa

Citește mai departe »
Prof. Dr. Elena Luminita Sidenco - Medicina de recuperare
Marketing Bio Terra Med

Pastila medicală: cifoza

Viața modernă, cu toate activitățile care presupun menținerea prelungita a poziției “asezat”, afectează sistematic toate persoanele active, din primii ani de scoala și pana la vârsta adulta. Lipsa activităților sportive care sa tonifice musculatura spatelui, lipsa de interes pentru tonifierea musculară in general, ca și lipsa de interes in monitorizarea posturii vertebrale, fac ca, aceste

Citește mai departe »
Prof. Dr. Elena Luminita Sidenco - Medicina de recuperare
Marketing Bio Terra Med

Pastila medicală: Tulburările de statică ale piciorului

Foarte multe aspecte patologice ale staticii vertebrale sunt generate de dezechilibre scheletale prezente la distanță. Exemplul cel mai frecvent îl constituie piciorul plat.  Diagnosticat sau nu in prima copilărie, piciorul plat preocupa părinții cel puțin in prima perioada de viața a copilului: in acest interval, părinții înțeleg importanta asistării piciorului prin ghetuțe ortopedice și ulterior,

Citește mai departe »

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Bio Terra Med YouTube Channel
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. MIHAELA BOLOG – Bio Terra Med Grivița
Average rating:  
 1 reviews
 by SAVALAS CLAUDIA
Impresionant – Excelent

Nota 10 / cu Felicitari!
M-am programat la D-na Doctor crezand ca am o problema de natura cardiologica. Diagnosticul a fost cu totul altul, neavand nici o legatura cu cardiologia, iar tratamentul prescris de Dna Doctor si-a facut efectul in 2-3 zile.
Vreau sa subliniez ca CV-ul impresionant al Dnei Doctor mi-a demonstrat calitatea experientei sale profesionale si vreau sa-i multumesc si sa o felicit pe aceasta cale! Multa sanatate si numai bine va doresc!

Vă mulțumim, în numele doamnei Dr. Mihaela Bolog și al centrului nostru medical, pentru timpul pe care ni l-ați acordat pentru a scrie despre experiența dumneavoastră. Review-ul domniei voastre va fi de folos și altor pacienți interesați. Vă dorim sănătate și vă mai așteptăm pe la noi doar în scopuri de prevenție!

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Dr. Mihaela Bolog.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei