Mihaela Berescu, KINETOTERAPEUT, ECHIPA

Mihaela Berescu

kinetoterapeut

bio terra med

primăverii

Mihaela Berescu este Kinetoterapeut cu o experiență de peste 15 ani în domeniul recuperării medicale pediatrice.

Dorința de a îi ajuta pe cei din jurul meu și înclinația spre latura medicală m-au determinat să urmez această profesie pe care o practic cu mult drag și implicare.

Este coordonator al programului KIDS MOVEMENT – small steps for GREAT ACHIEVEMENTS, despre care puteți citi mai multe detalii aici și aici.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.

Pasiunea pentru acest domeniu se reflectă în maniera empatică și responsabilă adoptată în lucrul cu fiecare pacient în parte. 

Mereu dornică de găsirea de soluții variate și totodată specifice nevoilor fiecărui pacient, kinetoterapeutul Mihaela Berescu a primit de-a lungul timpului feedback-uri pozitive din partea pacienților săi. Acest lucru a stimulat-o permanent ca, pe lângă practică, să continue să studieze și să-și îmbogățească metodele de lucru cu noi tehnici și abordări terapeutice. 

Feedback-ul cel mai des primit de la persoanele cu care am lucrat în sala de recupare se referă la capacitatea mea de a stimula fiecare persoană să își găseasca puterea, motivația și determinarea de a susține un program de recuperare medicală până la capat. Reușesc să stimulez pacientul să vizualizeze și să creadă în reușita recuperării lui și îl impulsionez pentru un efort susținut, necesar atingerii rezultatelor maxime în recuperare. (Mihaela Berescu)

Atenția la detalii și ambiția kinetoterapeutului Mihaela Berescu au favorizat obținerea rezultatelor așteptate deopotrivă de pacienți și familiile acestora.

Cred că și faptul că sunt mama a trei copii aduce un plus în relaționarea cu micii mei pacienți cât și în comunicarea eficientă cu părinții acestora. (Mihaela Berescu)

Mihaela Berescu vă recomandă
Blog de sănătate

ABONEAZĂ-TE!

Kinetoterapeut Mihaela Berescu
Bio Terra Med

Tal valg

Tal valg este o diformitate, preponderent congenitală. De multe ori este asociată cu piciorul plat. Kinetoterapie copii – Bio Terra Med PRIMĂVERII.

Citește mai departe »
Baby kineto
Kinetoterapeut Simona Rusu
Bio Terra Med

Baby kineto

BABY KINETO –  prevenție și stimulare pas cu pas

Atunci când doriți să interveniți pozitiv în dezvoltarea neuromotorie a micuțului, vă puteți ajuta de exerciții sau trucuri pe care kinetoterapeutul vi le poate arăta, demonstra și învăța.

Citește mai departe »
Loading

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE YOUTUBE

Bio Terra Med YouTube Channel
Click pe imagine pentru a accesa canalul nostru de YouTube

Lasă un review

Părerea ta contează!

Vă rugăm să răspundeți la cele 3 întrebări și completați câmpul “Review” cu feedbackul dumneavoastră. 

Vă invităm să dați click pe butonul de mai jos

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

MIHAELA BERESCU – Kinetoterapeut – Bio Terra Med Primăverii
Average rating:  
 2 reviews
 by Lazarescu Petru
Pacient
Ați fost mulțumit(ă) de calitatea actului medical?: Da
Ați fost mulțumit(ă) de felul în care medicul a comunicat cu dvs.?: Da
Recomandați și altor persoane?: Da

Am ajuns la Simona Rusu si Mihaela Berescu din pura intamplare. Preocupata de recuperarea post-partum, am pasit timid in cabinet avand cu mine bebelusul de doar 2 luni. Dupa o prima evaluare riguroasa, s-a dovedit ca nevoia cea mai mare o avea copilul, o plagiocefalie formata deja pe care nu au sesizat-o alti medici (pediatru sau neonatolog), plus alte probleme musculare. Am inceput sedintele de kinetoterapie pe care le continuam si astazi dupa 3 luni. Rezultatele au aparut incet, dar sigur. Copilul are un tonus excelent, fara probleme de pozite, fapt confirmat acum si de alti colegi din breasla. Iar eu ca mamica confirm vazandu-l cum doarme acum pe burtica (inainte nu statea deloc).
Nu s-a lucrat usor cu bebelusul de la inceput, insa rabdarea lor, experienta, profesionalismul, latura umana l-au ajutat sa progreseze, sa se simta confortabil in timpul sedintelor si sa aiba un somn profund dupa. Inca mai avem de lucru sa ne facem bine de tot, insa nu contenesc sa le multumesc pentru toate sfaturile si recomandarile pe care le-am primit catre un rezultat optim si pentru tot binele pe care ni l-au facut. Este mai mult decat o sedinta de kinetoterapie. Multumim!

 by Beșleaga Alina
Kinetoterapie
Ați fost mulțumit(ă) de calitatea actului medical?: Da
Ați fost mulțumit(ă) de felul în care medicul a comunicat cu dvs.?: Da
Recomandați și altor persoane?: Da

Am fost foarte mulțumită de serviciile oferite de dna. Mihaela Berescu. Dumneaei este un kinetoterapeut de nota 10, a fost foarte amabilă și atentă la nevoile mele. Ședințele de kinetoterapie m-au ajutat foarte mult, voi reveni cu siguranță.

 

 Părerea dumneavoastră contează și pentru alți pacienți interesați, dar ne ajută și pe noi să creștem calitatea serviciilor medicale pe care vi le oferim.

Doar review-urile care conțin numele real al pacientului vor fi aprobate și publicate, deoarece trebuie să verificăm că ați fost într-adevăr pacientul / pacienta doamnei Mihaela Berescu.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei