Noutăți la Bio Terra Med Primăverii

Noutăți la Bio Terra Med Primăverii

Începând cu data de 1 iulie 2021, la Bio Terra Med Primăverii îi puteți găsi pe Dr. Cornel Lungu – medic primar – Ecoterapie și Ecografie și pe Dr. Gheorghe Niță – medic primar – Urologie. 

Dr. Cornel Lungu

Medic primar

Bio Terra Med Primăverii

Bio Terra Med Primăverii

SOLICITĂ PROGRAMARE

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Doresc să
Dacă alegeți efectuarea plății la recepție, vă recomandăm să utilizați plata cu cardul.
https://bioterramed.ro/politica-de-confidentialitate/

ABONEAZĂ-TE LA POSTĂRI

Loading

YOUTUBE BTM

2 comentarii la „Noutăți la Bio Terra Med Primăverii”

 1. Ma intereseaza ecoterapia in zona nodulilotiroidieni. Am ramas impresionat de axpozeul facut de domnul doctor Cornel Lungu pe un post de televiziune, in urma cu ceva timp privind stagnarea in crestere a nodulilor tiroidieni, in urma tratamentului facut de dumnealui prin iradiere. Am inteles de asemenea ca tratamentul se face in doua prezentari si trebuie neaparat ca nodulii sa fie de natura benigna. Sunt interesat a face acest tratament intrucît am noduli tiroidieni, stabiliti de laboratorul histopatologic ca fiind de natura benigna.
  Ma intereseaza noi detalii, cum as putea intra in legatura cu domnu doctor si cit costa un asemenea tratament.

  Răspunde
  • Bună ziua,
   Vă invităm să citiți toate detaliile legate de tratamentul cu Ecoterapie aici: https://ecoterapie.ro/ecoterapia-pentru-nodulii-tiroidieni/ Tot aici aveți și formularul de solicitare programare pe care vă invităm să îl completați și apoi apăsați butonul Trmite / Send. Ulterior, o colegă de la Recepție vă va suna pentru a stabili toate detaliile.
   De asemenea, prețuri și modalități de plată, găsiți aici: https://ecoterapie.ro/preturi-si-metode-de-plata/

   Primul pas este să vă programați pentru o evaluare de eligibilitate pentru tratamentul cu Ecoterapie. Aceasta constă într-o ecografie cu elastografie care măsoară mult mai mulți parametri decât o investigație similară în altă clinică. Dacă în urma evaluării sunteți declarat eligibil, atunci stabilim următorii pași și ce aveți de făcut.
   În general este suficient un singur tratament cu Ecoterapie, dar sunt pacienți la care este nevoie de două sau mai multe tratamente. Veți afla exact în urma evaluării. Distanța minimă între două tratamente cu Ecoterapie este de 6 luni, dar, dacă va trebui să faceți două tratamente este recomandat să le faceți într-un interval de 12 luni pentru a obține cele mai bune rezultate.

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei