BLOG DE SĂNĂTATE
Moluscum contagiosum la copii
Dr. Teodora Predescu vă spune tot ce trebuie să știți despre prevenția și tratamentul celei mai frecvente infecții virale la copii – Moluscum contagiosum.
Dansul încetinește declinul creierului
Pe măsură ce înaintăm în vârstă intrăm în declin fizic și psihic. Acesta poate fi accentuat în condițiile existenței unei boli precum Alzheimer.
Dermatita seboreică a noului născut
Dermatitita seboreică a noului născut sau “crusta de lapte” este o afecțiune cutanată prezentă la o mare parte dintre bebeluși. Este printre primele afecțiuni dermatologice ale noului născut, fiind sursa majoră de anxietate și stres pentru proaspeții părinți. Citește recomandările medicului dermatolog Teodora Predecu.
Afecțiunile dermatologice la copii și adolescenți (0 -16 ani)
Afecțiunile dermatologice la copii și adolescenți (0-16 ani) sunt frecvent întâlnite. Dr. Teodora Predescu, medic specialist Dermatologie și Estetică medicală vă oferă mai multe informații și recomandări în articol.
Hipotiroidia și nutriția corectă
Hipotiroidia și importanța nutriției corecte – Dr. Andreea Theodoru – medic specialist Endocrinologie și Nutriție vă recomandă!
Scolioza la copii
Scolioza are simptomatologie destul de săracă la copii. Kinetoterapeuții Simona Rusu și Mihaela Berescu ti-au pregătit explicații și recomandări în articol. Citește!
Terapia Bowen
Terapia Bowen este o formulă unică de reechilibrare neuro-musculară. Lucrează atât prin sistemul nervos, la nivel structural și muscular, cât și prin sistemul circulator și limfatic.
Cifoza și lordoza
Cifoza și lordoza – două tipuri de curburi anatomice ale coloanei. Când acestea devin exagerate sau se formează în alte regiuni vorbim despre afecțiuni.
Cicatricile post acneice – cum le recunoaștem și cum le tratăm?
Cicatricile post acneice – cea mai frecventă complicație a acneei vulgare. Tratamentul cicatricilor post acneice este personalizat, ce presupune combinarea sau utilizarea de proceduri multiple.
Scapă de punctele negre și de seboree
Seboree și punctele negre (comedoanele). Excesul de sebum e numește seboree, iar acumularea acestuia în interiorul unui por duce la formarea puncteleor negre (comedoane). Află cum poți scăpa de acestea cu ajutorul peelingului cu acid salicilic de la Dr. Teodora Predescu.
ATENȚIE!
Conținutul acestui blog este proprietatea centrului medical BIO TERRA MED și este protejat de Legea drepturilor de autor și a drepturilor conexe, precum și de DMCA – la nivel internațional.
Preluarea parțială sau integrală a articolelor publicate pe acest site – fără aprobarea centrului medical Bio Terra Med – se pedepsește conform legislației române și internaționale în vigoare.