Mulțumiri partenerilor noștri!

În 2021 am împlinit 20 de ani de când existăm pe piața românească a serviciilor medicale. Nu ne-am fi gândit niciodată că așa o să arate anul aniversării noastre, dar cine s-ar fi gândit la o pandemie?

Mulți ne-au întrebat cum a fost anul 2021 pentru noi. Răspunsul e simplu – mult mai complicat față de 2020 și cel puțin la fel de încărcat ca pentru oricare companie % românească. 

Ne-am străduit să fim extrem de flexibili și acest lucru ne-a ajutat enorm – ca și până acum, să ne adaptăm rapid la noile realități cu care ne-am confruntat și să ne consolidăm parteneriatele în beneficiul dumneavoastră. 

Așadar, este momentul să le mulțumim, pentru că reușita noastră li se datorează și lor, oamenilor din spatele titlului de PARTENERI.

SERVICII MEDICALE

AFFIDEA

Pacienții noștri care au nevoie de servicii de imagistică – CT / RMN și se programează și achită prin noi beneficiază de:

 • programare cu prioritate
 • prețuri preferențiale în centrele Affidea 
 • comunicare directă între echipa noastră medicală și echipa medicală Affidea.

Despre investigațiile imagistice de tip CT puteți citi mai multe aici.

Despre investigațiile imagistice de tip RMN puteți citi mai multe aici.

CACTUS HEALTH (testedebine.ro)

TESTELE din portofoliul Cactus Health sprijină abordarea personalizată a pacientului, unul dintre principiile medicinii funcționale care își propune să identifice cauza principală a simptomelor și să corecteze dezechilibrele. În medicina funcțională accentul este pus pe bio-individualitatea fiecărui pacient și tratarea întregului sistem, nu numai a organului afectat.

Acest tip de abordare e parte din medicina viitorului. Acea medicină care identifică și elimină cauzele, nu tratează simptomele. O medicină care renunță la tratamentul dictat de protocol și adoptă tratamentul personalizat.

În centrele medicale Bio Terra Med pacienții pot solicita efectuarea următoarelor teste:

 • Alergii și intoleranțe alimentare
  • TESTELE IMUPRO – despre care puteți citi mai multe aici
  • TESTUL DE INTOLERANȚĂ LA HISTAMINĂ despre care puteți citi mai multe aici
 • Sănătatea intestinului
  • FLORINSCAN – Test microbiom – analiza funcțională a florei intestinale, despre care puteți citi mai multe aici
  • GI STOOL PROFILE pentru evaluarea exhaustivă a funcției gastrointestinale, despre care puteți citi mai multe aici
 • Managementul stresului
  • NEUROSPOT – analiza-barometru a neurotransmițătorilor și hormonilor de stres, despre care puteți citi mai multe aici

MEDSANA

Medsana este filiala locală a Athens Medical Center și Asklepios Cliniken, grup cu o experiență de peste 35 de ani în servicii medicale private și care deține în prezent un lanț de clinici specializate și spitale în Europa și SUA.

Mai multe detalii puteți citi aici.

DR. LEVENTER CENTRE

Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 

Despre biopsia de piele puteți citi mai multe aici.

DOMINA SANA

Echipa medicală a Laboratorului de anatomie patologică este alcătuită din medici experți cu studii și stagii de pregătire atât în România, cât și în străinătate. Medicii logomare au o reputație solidă, fiind implicați în proiecte de practică clinică, educație și cercetare.

Laboratorul de anatomie patologică si analize aduce împreună dotarea tehnică cu personalul înalt calificat, pentru a furniza un diagnostic de încredere, precum și servicii personalizate pentru pacienți. Toți medicii anatomopatologi au zone speciale de interes și expertiză și sunt specializați în anumite subcategorii si analize ale anatomiei patologice cum ar fi sânul, aparatul genitourinar, gastrointestinal, os, endocrin, cap și gât, piele, rinichi etc.

Mai multe informații puteți citi aici.

ASIGURĂRI PRIVATE DE SĂNĂTATE

Față de alte țări în care asigurările private de sănătate sunt obligatorii, pe lângă cele de stat, în România nu există această obligativitate. Am putea spune – din păcate – pentru că anul acesta, poate mai mult ca oricând, pacienții care aveau acest tip de asigurare au (re)descoperit cât de bine și-au investit banii. De multe ori am fost întrebați de către pacienți care aveau de achitat tratamente și terapii nu tocmai ieftine dacă își pot face asigurare privată pentru a primi decontarea serviciilor medicale. Ei bine, nu. Știți proverbul cu “omul gospodar care vara își cumpără sanie”? Ce le-am spus, însă acelor pacienți, așa cum vă spunem și dumneavoastră este că niciodată nu e prea târziu să-ți faci o asigurare de sănătate. NU așteptați să apară un moment critic.

Prin intermediul asigurărilor de sănătate private aveți acces la clinici și tratamente de top atât în țară cât și în străinătate. 

SIGNAL IDUNA

În România, operațiunile Grupului SIGNAL IDUNA au început în iunie 2008, avînd ca principală direcție asigurările private de sănătate, oferind totodată produse competitive și pe liniile de asigurări de viață și asigurări de accident.

Despre asigurările private de sănătate – individuale – puteți citi mai multe aici.

Despre asigurările private de sănătate pentru companii puteți citi mai multe aici.

ALLIANZ-ȚIRIAC

Începând din anul 2009 și-au extins operațiunile și pe piața asigurărilor private de sănătate.

Au devenit unul dintre cei mai căutați asiguratori din acest domeniu.

Despre asigurările private de sănătate oferite ei puteți citi mai multe aici.

OMNIASIG

Oferă asigurari ce acoperă costurile serviciilor medicale ca urmare a diagnosticării unei afecțiuni ce poate fi tratată prin intermediul unei terapii standard cu celule stem, în limita sumei asigurate stabilite la încheierea poliței.

Asigurarea poate fi încheiată pe o perioadă cuprinsă între 1 și 20 de ani, începând chiar de la momentul la care intrați în posesia certificatului de stocare a celulelor stem recoltate la naștere.

Mai multe despre acest tip de asigurări medicale puteți citi aici.

NN ASIGURĂRI

Prima companie internațională care a pătruns pe piața asigurărilor private de sănătate din România.

Despre asigurările pe care le oferă, puteți citi mai multe aici.

MEDOC

Medical Ocupational, înființată în 2005, este prima societate în domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legătura dintre Societățiile de Asigurare, Asigurat și furnizorii medicali. Medical Ocupational stabilește soluțiile medicale acoperite în asigurările private de sănătate, identifică cele mai bune servicii medicale alcătuind rețeaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societățiile de Asigurare AXA Life Insurance (fosta Omniasig Viață), BCR Asigurări de Viață, Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.

Mai multe despre asigurările furnizate puteți citi aici.

APLICAȚII ȘI SERVICII DIN LUMEA DIGITALĂ

ROMEDIC

Este o platformă extrem de complexă pe care puteți găsi informații medicale utile, review-uri de la pacienți, medici și clinici și pe care, de asemenea, vă puteți face programare la medicul / terapeutul dorit.

Mai multe informații găsiți aici.

EUPLATESC.RO

EuPlătesc.ro este integrator de soluții pentru comerț electronic, care dispune de un sistem de gestiune a plăților electronice efectuate prin metode diferite de plată, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzacționare dezvoltat de
EuroPayment Services utilizează soluții antifraudă avansate care, împreună cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA și “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, diminuează riscurile asociate tentativelor de fraudă electronică.
Datorită parteneriatelor dezvoltate de-a lungul timpului cu cele mai importante bănci acceptatoare din România, EuPlatesc poate oferi o gamă variată de servicii pentru comercianții parteneri.

Noi îi recomandăm cu toată încrederea! 

Mai multe puteți citi aici.

Lista partenerilor noștri este mult mai lungă. I-am notat aici pe aceia cu care avem cele mai strânse și mai vechi colaborări. Tuturor, însă, le mulțumim în aceeași măsură pentru colaborare și susținere și ne dorim să continuăm să fim parteneri încă mulți ani de acum înainte!

Un An Nou cu bine!

Vă invităm să vă abonați la canalul nostru de YouTube și să ne susțineți activitatea de informare și educare prin LIKE, SHARE, COMMENT!

BLOG DE SĂNĂTATE

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei